It-tekniker / Servicedesk / Supporttekniker / Firstline till Cabonline

It-tekniker / Servicedesk / Supporttekniker / Firstline till Cabonline

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som It-support eller It-tekniker? Drivs du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter tillsammans med ett sammansvetsat team? Cabonline erbjuder dig en bred roll där du får utvecklas inom sagt område!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Cabonline har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Cabonline en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetCabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar de processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen. Bolaget är marknadsledande och befinner sig i en tillväxtfas där de expanderar internationellt och ständigt tar nya marknadsandelar. I dagsläget samarbetar Cabonline med transportörer över hela Norden genom sina taxibolag Svergietaxi, Taxi Kurir och TOPCAB.

ArbetsuppgifterI rollen som It-tekniker på Cabonline ansvarar du, tillsammans med ett team om 3 personer, för den dagliga tekniska supporten för interna medarbetare på Cabonlines olika kontor i Norden. Du supporterar användare via ärenden som kommer in, detta görs både via telefon och mail samt genom fysiska möten. I rollen ansvarar du primärt för att ge support och lösa dina medarbetares problem. De användarfrågor som kommer in behandlar felanmälningar, beställningar, lösenord och dagligt arbete med applikationer såsom Windows, AD, Office 365, Outlook och annan mjukvara.

På Cabonline finns det goda möjligheter till utveckling inom rollen för att bredda dina kunskaper inom sagt område. Du erbjuds en introduktion för att lära känna teamet, övriga kollegor samt för att skapa dig en uppfattning om hur Cabonline arbetar.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som It-support/It-tekniker
  • Goda kunskaper i Windows 10, Office 365, SharePoint & OneDrive
  • Meriterande med erfarenhet av Active Directory
  • Flytande i svenska och engelska, tal & skrift
För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid dina medarbetare i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar i olika situationer. Vidare tycker du att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Du är även nyfiken och motiveras av att dra igång nya projekt framåt. Till sist har du en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta samt så har du lätt för att anpassa dig till andras åsikter där du lyssnar in.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundbyberg & Kungsgatan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: First line, first line support, 1st line, 1st line support, IT, IT-support, teknisk support, support, supporttekniker, tekniker, servicedesk, servicedeskmedarbetare, service desk agent, helpdesk, helpdeskmedarbetare, kundservice, service, teknik, Windows, Office 365, AD, Active Directory, Outlook, mjukvara, heltid, Stockholm, Cabonline
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.