It-tekniker / Nätverkstekniker / Onsitetekniker

It-tekniker / Nätverkstekniker / Onsitetekniker

Är du i början på din karriär och vill hitta en roll där du kan utvecklas och växa? Är du en lösningsfokuserad och datorvan person? Har någon erfarenhet av tekniskt arbete och vill arbeta som IT-tekniker?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att OneCo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och OneCo en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetOneCo är en ledande aktör för tjänster relaterade till el, telekom, elkraft, energi, automatisering och IT. De agerar ofta som länk mellan operatörer. Energibolag, slutanvändare och leverantörer. OneCos vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden. Här arbetar du tillsammans med ett väletablerat tekniskt team med hög kompetens.

ArbetsuppgifterSom It-tekniker / nätverkstekniker arbetar du med olika arbetsuppgifter hos OneCos olika kunder, stora som små. Du ansvarar för service och installationer av IT-miljöer, bygga nätverk samt driftsätta nätverk. En stor del av rollen innefattar även installation och underhåll av IT-produkter och nätverk samt felsöka, drifta och sätta upp trådlösa WIFI. Som It-tekniker arbetar du självständigt men vid behov samarbetar med övriga kolleger. Du har tillgång till tjänstebil och har möjlighet att antingen utgå från hemmet eller från något av kontoren i Bromma eller Kungens Kurva.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Kunskap eller någon form av erfarenhet inom IT
  • Kunskap inom Windows OS (Windows 7 & 10) samt Microsoft Office
  • Felsökningsfärdigheter som är tillämpliga på Windows, Apple och virtuella operativsystem
  • Tidigare erfarenhet av arbete med hårdvara i form av PC/laptop, mobiler och skrivare
  • Grundläggande kunskap inom Active Directory, Exchange och Apple OS
  • Flytande i svenska och engelska i tal och i skrift
  • B-körkort
För att trivas i rollen är du en nyfiken person som har en positiv inställning till ditt arbete. Du är självgående och är driftig i den bemärkelsen att du får saker att hända och ser möjligheter istället för hinder. Då du i rollen primärt har nära kontakt med företagets kunder men även övriga kolleger är du kommunikativ, hjälpsam och en professionell approach. Eftersom du i rollen stundvis arbetar med komplexa processer är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Slutligen är du prestigelös och en person som hugger tag där det behövs.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!