Integrationsspecialist inom ERP - system / IT till Medius

Integrationsspecialist inom ERP - system / IT till Medius

Har du erfarenhet av att arbeta som applikationskonsult och mer specifikt med ERP- och/eller finansiella system? Drivs du därtill av att arbeta med modern teknik och vill arbeta på ett svenskt bolag i en internationell miljö? Medius erbjuder dig en roll med mycket frihet och spännande projekt inom ERP - lösningar.

Om företagetMedius grundades 2001 i Sverige och ägs av det globala investeringsföretaget Marlin Equity Partners. De har över 260 anställda och huvudkontor i Sverige samt kontor i Nordamerika, Australien, Danmark, Norge, Nederländerna och Polen.

Medius har över 3 000 kunder och 200 000 unika användare över hela världen, som utnyttjar deras lösningar. Tack vare avancerade fakturamatchningsfunktioner, unika processeffektiva KPI:er och datadrivna riktmärken uppnår Medius kunder kontinuerliga processförbättringar för prestandanivåer långt över branschgenomsnittet. För mer information, besök https://www.mediusflow.com/

ArbetsuppgifterI rollen som integrationsspecialist hos Medius ansvarar du för att implementera företagets integrationer med kundernas ERP-system. Detta innebär att du arbetar med att sätta upp rätt lösningar för Medius kunder, genom att konfigurera och sköta implementeringar i MediusFlow. Därtill kommer du att sköta dialogen med kunderna genomgående i projekten och även bidra med expertis vid exempelvis workshops. Slutligen tar du även fram och utvecklar befintliga lösningar och erbjudanden för att kunna passa kunderna bättre i framtiden.

Arbetet utförs i projektform och du arbetar med cirka sju projekt parallellt. I projekten kommer du ingå i mindre projektgrupper.

Formella krav
  • Stort intresse för IT
  • Relevant eftergymnasial utbildning, inom finans eller IT/teknik
  • Erfarenhet från liknande roll, som applikationskonsult inom ERP- och/eller finansiella/administrativa system
  • Flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift
För att lyckas i rollen som integrationsspecialist ser vi att du som söker är van vid att ta eget ansvar och kan driva ditt eget arbete, då du kommer att arbeta med ett nationellt team. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och trivs med breda kontaktytor, såväl inom Medius som med kunder. Därtill är du bekväm med att arbeta i projekt och tillsammans andra i teamet. Slutligen har du som person en förmåga att arbeta strukturerat och säkerställer att inget faller mellan stolarna.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Medius.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ERP, ERP-system, IT, teknik, ekonomi, finans, konfiguration, implementation, applikationsspecialist, app-specialist, CRM-system, CRM, heltid, rekrytering, Stockholm, integration, integrationsspecialist
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.