Integrationskonsult / HR / Projektledare till Sympa

Integrationskonsult / HR / Projektledare till Sympa

Är du en lösningsorienterad person som trivs att jobba i nära samarbete med dina kollegor? Vill du dessutom arbeta hos en ledande leverantör av HR-system i Norden? Sympa söker en Implementation Consultant som vill vara en del av en internationell miljö på ett bolag som är i en spännande tillväxtresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sympa.

Om företagetSympa grundades 2005 av syskonen Keijo och Taina. De trodde starkt på tanken att organisationer gynnas av att satsa på HR och talangutveckling och tillsammans började de fila på ett systemstöd för just det. Idén blev till verklighet och idag har de Sympa HR. Sedan juli 2020 har Sympa en ny majoritetsägare, Providence Strategic Growth från Storbritannien, med ambitionen att göra Sympa till en sann global aktör. Sympas nöjda kunder är anledningen till att dom idag är en ledande leverantör av HR-system i Norden med mer än 150 medarbetare utspridda på åtta kontor i fem länder. Deras system används i över 100 länder och finns tillgängligt på 19 språk.
Läs mer om företaget här.

ArbetsuppgifterI rollen som Implementation Consultant deltar du i alla faser av projektet så som analys, design, implementering och uppföljning. Vidare arbetar du i nära samarbete med både dina kollegor internt och med Sympas kunder, där du arbetar med projektgrupper som består av både HR-konsulter och utvecklare. Din roll är att agera mellanhand mellan utvecklarna, HR-konsulterna och kunderna för att både skapa och förbättra integrationslösningar. Utöver det är du även involverad i säljmöten och agerar teknisk expert gentemot företagets kunder. Du ingår i ett internationellt team med 10 andra kollegor. Du utgår och arbetar från Sympas kontor i Stockholm.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet av projektarbete eller projektledning
  • Grundläggande kunskaper för IT och HR-system
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Meriterande med kunskap av finska, norska, danska, holländska eller tyska.
För att trivas i rollen ser vi att du är trygg som person och genom din erfarenhet och sociala förmåga är du duktig på att skapa och upprätthålla mycket goda affärsrelationer. Du trivs med många sociala kontaktytor, så väl internt som externt. Du är proaktivt, har en hög energinivå och drivs av att få arbeta i ett företag i ständig utveckling. Arbetet innebär stort eget ansvar vilket innebär att du uppskattar att arbeta självständigt och strukturerat. Du trivs även i en roll där problemlösningar är en stor del av vardagen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: integrationsutvecklare, integrationskonsult, konsult, integration, stockholm, mjukvarukraft, integrationsspecialist, integrationsexpert, IT, IT-specialist, integrationsmönster, projektledning, IT-projektledare, IT-projektledning, projektledning, Implementation Consultant, HR
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!