Inside Sales / Säljkoordinator till Vidispine AB

Inside Sales / Säljkoordinator till Vidispine AB

Har du ett stort intresse för teknik och är snabblärd? Vidispine erbjuder dig en unik chans där du får möjlighet att vara en del av bolagets framgångresa både nationellt och internationellt.

Om företagetVidispine är ett snabbt växande IT bolag beläget i Kista, Stockholm. Bolaget utvecklar avancerade system för video och bildhantering samt arbetar med att driva stora medieproduktionssystem över hela världen. Basen för Vidispines verksamhet är deras API-baserade videoplattform som kunderna bygger in i sina videoproduktionsflöden. Vidispine-plattformen driver produktionssystem i alla världsdelar och betjänar världsledande, internationella mediaföretag med verksamhetskritiska system. Vidispine har blivit tilldelade DI:s gasellutmärkelse för att vara ett av de snabbast växande företagen i Sverige under det senaste året.

ArbetsuppgifterSom innesäljare på Vidispine ansvarar du för att stötta KAM och VD i deras dagliga arbete. Du verkar för att stärka upp onboardingen för bolagets potentiella leads och kunder. För att skapa värdefulla möten med kund förbereder du research, material samt case för att underlätta arbetet för ansvarig säljare. Vidare ansvarar du även för att förse kunden med rätt information innan möte och detta sker vanligtvis med en demo, för att kund skall kunna komma närmre ett beslut.

Fortsättningsvis tar du hand om alla inkommande leads där du också ansvarar för att identifiera kvalitén samt vad som bör vara nästa steg i processen. Vidispine värnar starkt om befintliga kunder där du i samarbete med Customer Success tillsammans ser efter fler ''upselling" möjligheter'.

Detta är en ny roll på Vidispine vilket innebär att du själv har goda möjligheter till att kunna påverka och utveckla rollen. Det finns även mycket goda möjlighet till avancemang internt på bolaget nationellt och internationellt.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Meriterade med erfarenhet inom Inside Sales B2B inom Tech-bolag
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen har du ett stort tekniskt intresse och har en nyfikenhet kring ny teknologi. Du trivs i en miljö där du får vara delaktig i att skapa struktur och ordning och där du är lyhörd gentemot dina kollegors samt kunders behov. Vidare driver du på egen hand på ditt arbete och hittar förbättring och effektiviseringsmöjligheter. Slutligen har du en affärsmässig förståelse där du på egen hand kan identifiera och ha en förståelse från både ett kund- och bolagsperspektiv.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att FÖRETAGET har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FÖRETAGET en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: insidesale, innesälj, sälj, dokumentation, koordinator, säljkoordinator, kista, vidispine, tech, teknik, lead, B2B, svenska, engelska
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.