Inside Sales Manager / Kundtjänstchef

Inside Sales Manager / Kundtjänstchef

Har du ledarerfarenhet och trivs med att arbeta i en verksamhet där kunden är i fokus? Söker du en omväxlande roll där du får möjlighet att koordinera och vägleda ett team? SMC Automation erbjuder en roll med personalansvar där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med företaget!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 15 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos SMC Automation AB. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget och på sikt finns även möjligheter att du kommer kunna bli erbjuden en fast anställning hos SMC.

Om företagetSMC Corporation grundades 1959 i Tokyo och är idag ett internationellt erkänt varumärke inom industriell pneumatik och automation. SMC bedriver sin verksamhet i samtliga världsdelar och försäljningsnätet omfattar fler än sjuttio länder. Det finns produktionsanläggningar i Japan, Kina, Singapore, Korea, Australien, USA, Canada, Tyskland, Italien och England. SMC har totalt över 20 000 anställda.

Företaget är världsledande inom området automation med tryckluft s.k. industripneumatik som kärnverksamhet. De har idag omkring 12 000 standardprodukter i 700 000 varianter. Produktprogrammet omfattar även elektriskt drivna linjärenheter, process- och flödeskontroll, med mera.

I Sverige finns SMC etablerat som SMC Automation AB med huvudkontor i Huddinge/Segeltorp. Utöver det har de även regionkontor i Göteborg, Lund, Växjö och Borlänge. Företaget har haft en god utveckling och tillhör marknadsledarna inom sitt område. SMC Automation har ett omfattande nät av rikstäckande återförsäljare och samarbetspartners. SMC Automation AB har idag totalt 90 anställda.

ArbetsuppgifterI rollen som Inside Sales Manager ansvarar du för att leda, guida och planera arbetet på SMC:s sälj och supportavdelning. Ditt primära fokus ligger i att skapa förutsättningar för teamet att leverera branschens bästa kundsupport. Du ansvarar för ett team om sju innesäljare och stöttar dessa personer genom att vägleda och utveckla. Dina arbetsuppgifter innefattar att planera teamets arbete, planera för utbildningar och kundmöten samt att du har det övergripande personalansvaret. Vidare är du i rollen ansvarig för olika projektarbeten inom IT för att driva företaget framåt. Som Inside Sales Manager arbetar du med systematiskt förbättringsarbete och arbetar för att effektivisera, planera, mäta mål och koordinera dina kollegor. Du har ett tätt samarbete med SMC:s avdelningar för att möjliggöra att företaget når uppsatta mål.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 2 års erfarenhet av en ledarroll med personalansvar inom kundtjänst, ordermottagning, IT eller liknande
  • Svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift
  • Tidigare erfarenhet av affärssystem och/eller ärrendesystem är meriterande
  • Erfarenhet av M3 är meriterande
För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad och prestigelös. Du trivs med att planera och organisera i ditt arbete och motiveras av satta mål och deadlines. Vidare är du tekniskt lagd för att kunna leda ditt team framåt i supportarbetet och har en god förståelse för IT. Du är intresserad av människor och service och arbetar proaktivt med att styra och motivera ditt team för att bidra till kundnöjdhet. Därtill är du driven och innovativ och kommer gärna med nya idéer för att utveckla och förbättra verksamheten.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: inside sales manager, kundtjänstchef, chef, manager, SMC Automation AB, SMC Corporation, IT, M3, ledare, kundtjänst, kundsupport, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!