Innesäljare till Solveco

Innesäljare till Solveco

Trivs du i en kundnära roll med administrativa inslag? Är du därtill en driven person som vill påverka din egen och bolagets utveckling på marknaden? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor i ett starkt växande företag. I rollen som Innesäljare får du en nyckelposition i Solvecos fortsatta utveckling och satsning för att öka antalet kunder.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Solveco.

Om företagetSolveco AB är ett privatägt företag som bildades år 1994 och som producerar och säljer kemikalier och förbrukningsartiklar till bland annat läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, tillverkande industri, universitet, högskolor, medicinska laboratorier och sjukhus. Solvecos största marknad är Sverige och Norden men de levererar även till kunder i övriga Europa, Singapore och USA. Solveco anpassar och utvecklar specialprodukter efter kundförfrågan främst inom sjukvården men också till industrin. Kvalitet, kundbemötande och snabba leveranser är Solvecos nyckelord och de är certifierade enligt ISO 13485:2016, medicinteknisk produktion och har en väl utarbetad miljöpolicy. Hos Solveco blir du en del av ett litet och familjärt bolag om 12 personer.

ArbetsuppgifterSom innesäljare hos Solveco blir du en viktig pusselbit mellan företaget och dess kunder, och du kommer att få vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling på lab, livsmedels, dryckes- och verkstadsindustrin. Du kommer att ansvara för dialog med en kundportfölj bestående av 20-30 nyckelkunder, samt andra återkommande kunder i varierad storlek. Utöver det kommer du även att prospektera och bearbeta likande potentiella kunder. Rollen kommer även innebära administrativt arbete så som orderhantering och fakturering.

Du kommer att få en gedigen upplärning för att ges rätt förutsättningar att komma in i ditt arbete, där ditt primära fokus kommer att vara att sätta dig i det administrativa delarna parallellt med att förvalta företagets nyckelkunder. På sikt är dock Solvecos ambition att du ska växa in i en roll som KAM.
  • Förvalta befintlig kundportfölj, relationsdriven försäljning
  • Prospektering och bearbetning av nya potentiella kunder
  • Försäljningsadministration, så som orderläggning, fakturering, systemuppdatering samt skapa offerter
  • Interna möten och konferenser, både för Sverige och Norden
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant erfarenhet av administration alternativt kundkontakt
  • Goda kunskaper i Office-paketet, primärt Excel
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, kunskaper i Finska är meriterande
För att trivas i rollen ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och känner dig avslappnad i sociala situationer. I rollen som innesäljare pratar du med kunder dagligen, du räds därmed inte för uppsökande kundkontakt. Du uppskattar relationsdriven försäljning och att lösa problem som bidrar till ökad kundnöjdhet. Utöver det tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, och säkerställer att dessa blir slutförda i tid samt har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Slutligen så motiveras du av utveckling, och på visar ett stort engagemang och nyfikenhet i ditt arbete.

Övrig information
Start: Enligt Överenskommelse.
Plats: Rosersberg.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, försäljning, kundkontakt, administration, FMCG, livsmedel, Life Science, medicin, innesäljare, innesälj, B2B, B2C, kundrelationer, kundservice, sales, nykundsbearbetning, Rosersberg, kundansvarig, Solveco, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!