Innesäljare / Säljare till Compotech Provider

Innesäljare / Säljare till Compotech Provider

Är du i början av din karriär och vill nu utvecklas inom försäljning? Vill du arbeta med relationsbyggande hos ett företag där fokus ligger på innovativa idéer och att förverkliga visioner? Vi söker dig som vill arbeta affärsdrivet i en roll som innesäljare där du utvecklas personligt och karriärmässigt hos Compotech, ett lönsamt och snabbt växande företag.

Om företagetCompotech Provider är ett bolag inom Addtech koncernen med fokus på att sälja elektromekanik. De säljer HMI-produkter, motorer, magnetiska komponenter och även smart belysning som är ett nytt verksamhetsområde. Compotech utvecklar kompletta elektroniska och elektromekaniska system som de säljer direkt till OEM-kunder, detta gör att de kan erbjuda sina kunder allt från en standardkomponent till en komplett produkt eller system. Compotech etablerades 1990 och är idag 26 anställda. De har kontor i Vasastan i Stockholm samt Haag, Shenzhen och Shanghai. Företagskulturen präglas av entreprenörskap, affärsmässighet och gemenskap samt värderas den egna utvecklingen högt inom bolaget. Compotech är en platt organisation där det snabbt fattas beslut och alla arbetar gemensamt för att nå uppsatta mål.

ArbetsuppgifterI rollen som innesäljare arbetar du huvudsakligen med att initiera, bygga upp och upprätthålla relationen med Compotechs kunder. Du kontaktar både nya och befintliga kunder i syfte att följa upp förfrågningar och ge kunderna den personliga kontakten de efterfrågar samt identifiera deras behov.

Du har en funktion där du gör en behovsanalys och tar fram underlag för en lämplig lösning tillsammans med kollegor, leverantör och kund. För större kunder arbetar du i team med ansvarig AM/KAM för vidare bearbetning och gentemot mindre kunder finns potentialen att ta fram offerter samt driva och stänga affären. Du får även möjlighet att själv bygga din egna kundstab och utveckla din karriär som säljare hos Compotech. Du får en introduktion gällande produkterna samt löpande produkt- och säljutbildningar längs med vägen som gör att du känner dig trygg i rollen och ger dig förutsättningar att nå dina mål.

Formella krav
  • Avslutad högskoleutbildning meriterande med inriktning mot ekonomi/sälj eller yrkeshögskola inom sälj.
  • 1 - 3 års erfarenhet av försäljning såsom butiksförsäljare, innesäljare eller säljare.
  • Meriterande med teknisk förståelse / tekniskt intresse
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i rollen som Innesäljare hos Compotech tror vi att du har ett intresse för att arbeta relationsbyggande och skapa lösningar som resulterar i en lyckad affär. Du arbetar proaktivt och trivs med att agera självständigt och tar ansvar för att driva på ditt eget arbete. Vidare är du kommunikativ, har lätt att ta kontakt med andra personer och trivs i sociala sammanhang. Det är även viktigt att du har ett förtroendeingivande och serviceinriktat förhållningssätt i dina samtal då du i rollen pratar med olika kunder. Du är prestationsinriktad och drivs av att på ett ödmjukt sätt arbeta fram en karriärsväg inom bolaget. Då Compotech präglas av laganda och prestigelöshet ser vi att du har en god samarbetsförmåga och ställer upp för andra samt känner ett ansvar för bolaget du arbetar för.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm, Vasastan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesäljare, sälj, försäljning, service, teknik, Compotech, Stockholm, B2B, kundkontakt, sales, internal sales
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.