Innesäljare/Säljare till B-meters Nordic

Innesäljare/Säljare till B-meters Nordic

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos B meters Nordic AB.

Om företagetB meters Nordic är en av de främsta verksamheterna i Norden på att leverera smarta lösningar av mätare och insamlingssystem med högkvalitet inom vatten, värme, kyla och el. B meters säljer och levererar sina produkter till verksamheter som rör sig inom fastighetssektorn vilket kan vara fastighetsförvaltare, fjärrvärmebolag och fastighetsägare som vill kontrollera energiförbrukningen i fastigheter. B meters målsättning är att det ska vara enkelt att läsa av mätare samt effektivt leverera ett varierat utbud av mätare i högsta klass till sina kunder. Med hjälp av B meters mätare får kunderna en lättläslig statistik som hjälper fastigheter att kontrollera samt hållbart effektivisera deras energiförbrukning för att spara energi.

Hos B meters välkomnas du av ett litet familjärt team med högt i tak och god stämning i arbetet. B meters har huvudkontor i Helsingfors men du kommer sitta på kontoret i Årsta tillsammans med en försäljningschef.

ArbetsuppgifterI rollen som innesäljare kommer du till en början främst arbeta med kundrådgivning där du tar emot inkommande samtal från befintliga och nya kunder samt bemöter deras behov och efterfrågan på B meters produkter. Kontakten med kunder kommer att ske via samtal och mejl men på sikt kommer det att inkludera kundbesök. I rollen som innesäljare förväntas du stärka och utveckla kundkontakter samt på sikt ansvara för egen kundkategori. Dina arbetsuppgifter inkluderar även kontors- och lagerarbete i from av att paketera, skicka varor med flera.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
Meriterande
  • Teknisk utbildning
  • Erfarenhet av drifttekniker eller fastighetsskötare
  • Erfarenhet av försäljning
För att lyckas i rollen som innesäljare hos B meters har du ett genuint intresse för försäljning, är initiativ tagande och kan arbeta självgående. Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete samt så är du nyfiken och har en god kommunikativ förmåga. Vi ser även att du är affärsmässig, har en positiv inställning och lätt för att knyta kontakter med nya människor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Årsta, Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Innesäljare, Sälj, B2B, Kundrådgivare, Kontorsarbete, Stockholm, Årsta, B meters Nordic, Teknik, Mätare, Energi, Vatten
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!