Innesäljare / Koordinator till Digpro

Innesäljare / Koordinator till Digpro

Är du en driven och relationsbyggande person med ett tekniskt intresse? Tycker du om att ta eget ansvar och söker ett varierande arbete? Här erbjuds du en spännande tjänst hos Digpro som värnar om din personliga och karriärmässiga utveckling.

Om företagetDigpro utvecklar nätinformationssystem för hantering av el, fjärrvärme, VA, gas och telekomnät. De arbetar mot nätbolag och offentlig förvaltning med produkter som förbättrar och underlättar infrastrukturen i samhället. Digpro är väletablerat och har funnits i Stockholm sedan 1989. De ca 100 medarbetarna sitter i fräscha lokaler på Kungsholmen.

ArbetsuppgifterSom innesäljare på Digpro får du möjligheten att arbeta i en central roll i ett nära samarbete med organisationens tekniker för att tillsammans leverera till slutkund. Syftet med rollen är att bibehålla kunder och öka försäljningen. Du säljer olika tillbehör och moduler av Digpros nätinformationssystem till framförallt befintliga kunder men även nya. Vidare är du även med och organiserar kundträffar, tar fram och erbjuder kampanjer samt koordinerar inför webbinarier till kunder.

Mycket av ditt arbete sker över telefon och vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av detta.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Minst ett års erfarenhet av försäljning av tekniska produkter
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Meriterande med tyska eller norska
  • Meriterande om du varit säljledare eller coach
Som person motiveras du av att skapa affärer, är nyfiken och vetgirig för att förstå och analysera kunders behov. Du har en vana att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor. Vidare så trivs du i en roll där du får stort utrymme att driva ditt arbete framåt, komma på egna idéer och sätta upp höga mål som du arbetar för att uppnå. Då rollen innebär att du arbetar i nära samarbete med bland annat tekniska specialister ser vi att du trivs att arbeta individuellt men även i team. Vidare har du god förståelse för vad som behöver prioriteras och du kan enkelt strukturera upp din arbetsdag.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Digpro.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stadshagen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäljning, account manager, stockholm, heltid, teknik, digpro, coach, säljare, sälj, AM,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.