Innesäljare / B2B-säljare till DB Schenker

Innesäljare / B2B-säljare till DB Schenker

DB Schenker söker dig som vill arbeta med försäljning och bli en del av en världsledande leverantör av logistiktjänster. Du som drivs av service och administration samt har en god förståelse för logistik kan vara Schenkers nästa innesäljare!

Om företagetDB Schenker i Sverige, som ingår i en global koncern, arbetar med att leverera logistiktjänster världen över. De erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till att leverera lager- och logistiklösningar. Efter nästan 100 års verksamhet är de marknadsledande på den svenska marknaden. Som medarbetare blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige.

För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. De erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i ett multinationellt företag och arbetar aktivt med hälsa och gemenskap för en lustfylld arbetsmiljö. DB Schenker andas familjär stämning och de tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad!

ArbetsuppgifterSom innesäljare tillhör du säljavdelningen för landtransport i Stockholmsdistriktet som idag består av 18 personer. Detta är Schenkers största distrikt i Sverige och terminalen i Spånga, där även kontoret ligger, är deras största i Europa.

Ditt ansvar är att sälja Schenkers produkter och tjänsteerbjudanden. Det är en självständig roll där du ansvarar för att planera, driva och utveckla din kundportfölj utifrån individuella mål och aktivitetsplaner. Du har till stor del befintliga kunder där du ansvarar för att vidareutveckla affärerna och säkerställa nöjda kunder. Utöver det arbetar du med att etablera nya kunder och affärsrelationer. Du ansvarar för affären från start till mål, från att boka telefonmöten till att skriva kontrakt. Därutöver arbetar du med all administration och dokumentation kopplat till affärerna.

Du har mycket kundkontakt, främst med telefonen som verktyg. Utöver detta har du många kontaktytor, såväl med dina närmsta kollegor eller andra distrikt inom Schenker som med andra avdelningar eller åkerier.

Formella krav
  • Erfarenhet från- eller kunskap om logistik/transport
  • Erfarenhet från service/försäljning och administration
  • Telefonvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och engagemang är högt värdesatt. För att trivas i rollen motiveras du av service samt drivs av mål och resultat. Det krävs att du är ihärdig och har förståelse för att kundrelationer tar tid att utveckla. Därtill bör du vara en relationsskapande person med en lösningsorienterad inställning.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Spånga, Lunda Industriområde

Med anledning av höga säkerhetsklassningar är bakgrundskontroll en del av urvalsprocessen.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesäljare, Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, tjänsteförsäljning, business, AM, Stockholm, Spånga, Schenker, DB Schenker, Transport, Logistik, Trafik, innesälj
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.