Inkassohandläggare till 4finance

Inkassohandläggare till 4finance

Har du erfarenhet av service och lockas av att jobba heltid som inkassohandläggare? Vi söker nu engagerade medarbetare till globala 4finance i Stockholm.

Om företaget4finance är ett av de snabbast växande globala konsumentfinansieringsbolagen, utmanande och omformande av konsumentfinansvärlden med visionen att bli en global ledare som erbjuder snabb och enkel tillgång till kredit. 4finance verkar nu i 17 länder - Argentina, Armenien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Georgien, Tyskland, Lettland, Litauen, Mexiko, Polen, Rumänien, Slovakien, Spanien, Sverige och USA och planerar att stärka den globala närvaron genom att expandera i Amerika och utöver.
Sedan 4finance etablerades 2008 har de förmedlat mer än 15 miljoner krediter på över 5 miljarder euro.

ArbetsuppgifterI din roll som Inkassohandläggare ansvarar du för att hantera utgående kontakter via telefon. Kunden du möter har antingen fått en faktura på ett lån som de inte har betalt i tid eller så är det redan hos Kronofogden. Du har ansvar för att i varje ärende tillsammans med kunden besluta om en hållbar betalningsuppgörelse där båda parter blir nöjda. Du administrerar sedan ärendena i de olika affärssystemen. Ditt arbete följs upp inom olika fokusområden kontinuerligt i syfte att ständigt utveckla dig i rollen.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • God system- och datorvana
  • Erfarenhet från en servicerelaterad roll, ex kundtjänst eller bank
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom inkasso, ekonomi eller juridik
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
Vi söker dig som har en känsla för service och ett stort kundintresse. För att lyckas i rollen är du energisk och trivs med många sociala kontakter. Det är viktigt att du har en positiv inställning och att du är van att driva ditt arbete framåt självständigt. Har du tidigare erfarenhet från inkasso och/eller erfarenhet från bank ses detta som en merit.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Hammarby Allé 47, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, bank, finans, service, lån, försäkring, handläggare, inkasso, ekonomi, faktura, inkassohandläggare, administration Stockholm, 4finance
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.