Inköpsansvarig / Logistikansvarig / Supply Chain till Addeira

Inköpsansvarig / Logistikansvarig / Supply Chain till Addeira

Har du en bakgrund inom inköp eller supply chain? Har du kanske erfarenhet från FMCG området? Är du självgående och söker nästa steg i karriären där du får ta ett större ägandeskap? Addeira präglas av entreprenörsanda, här får du möjlighet att vara med på en tillväxtresa och forma framtidens läkemedelsföretag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Addeira. Det finns goda möjligheter till överrekrytering efter 6 månader.

Om företagetAddeira grundades 2019 av två apotekare. Add står för de värden vi vill skapa. Eira kommer från läkekonstens gudinna Eir. Personlig omtänksamhet, nyfikenhet och optimism är Addeiras väg till ett bättre välmående för individen, sjukvården och samhället i stort. Idag kan de erbjuda en mängd innovativa egenvårdsprodukter, framtagna i nära dialog med apoteken, alltid med en strävan efter en hållbar produktion. Varje produkt har sin unika anledning till varför den finns till, men det gemensamma är att alla ska bidra med en ny funktion eller en bättre effekt. Du arbetar framförallt nära kollegor inom sourcing och sälj, som ingår i ditt närmsta team på fem personer.

ArbetsuppgifterI rollen som inköpare/supply chain hos Addeira ansvarar du över kontakten med leverantörer och logistiker. Du kommer gradvis gå från operativt till strategiskt arbete. Denna tjänst är ny vilket innebär att du får ta stort ägandeskap över att sätta processer och arbetssätt.

Ditt huvudsakliga ansvar innefattar kontakten med befintliga och nya leverantörer, attestera, hantera ordar och fraktbokningar samt ta fram egna processer och underlag. Du kommer analysera siffror i Excel kopplat till ditt ansvarområde och vara delaktig i att bestämma- och utvärdera lagernivåer och planera för att hålla dessa på en bra nivå över tid. Du säkerställer även Addeiras leveransförmåga och servicegrad gentemot deras kunder och tar ansvar för att säkerställa kvalitet och effektivitet. Detta innebär att du identifierar och rapporterar fel samt kommer med pragmatiska lösningar och förbättringar relaterat till inköpsprocessen, logistik och lagerhållning. Du arbetar slutligen nära de andra avdelningarna och bistår med hjälp vid behov.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Ca 2 år erfarenhet från liknande roll som inköpare och/eller logistik
  • Akademisk utbildning inom inköp eller logistik eller likvärdig utbildning
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från FMCG
I rollen som inköpare hos Addeira värdesätts din förmåga att vara flexibel då bolaget fortfarande är i tillväxtfas. Vidare krävs det att du kan ta egna initiativ och driva processer framåt och hitta lösningar på komplexa problem, du är därför analytisk och har ett gott sifferminne. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och kan hantera flera projekt samtidigt. Därtill är du en person som uppskattar att få samarbeta med dina kollegor och leverantörer, därför ligger ditt fokus på god service såväl internt som externt.

Övrig information
Start: Augusti
Plats: Centrala Stockholm, Blekholmstorget
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!