Inköpsansvarig / Inköpare till Nybergs Deli

Inköpsansvarig / Inköpare till Nybergs Deli

Har du tidigare erfarenhet av arbete med inköp inom livsmedelsbranschen? Nybergs Deli letar nu efter en ny inköpare till sitt sammansvetsade team. Du erbjuds en spännande och lärorik roll i en stimulerande miljö!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag, du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Nybergs Deli. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetNybergs Deli är ett familjeföretag med visionen "Bra mat till alla". Nybergs Deli erbjuder ett noga utvalt sortiment av god och bra mat som alla ska ha råd med. Det ska vara gott och enkelt och passa både till vardags och fest. De har sin fabrik i Jordbro söder om Stockholm och är ca 80 anställda fördelade på kontor och flera produktioner. Familjeföretaget har anor från 1927 då farfar Allan Andersson kom till stan. Företaget drivs sedan 1991, i samma entreprenörs- och kvalitetsanda av Allans barnbarn. Även om mycket har förändrats och moderniserats genom tiderna så går det kompromisslösa kvalitetstänkandet fortfarande som en röd tråd genom det dagliga arbetet. Företagets produkter är till för konsumenten och på Nybergs Deli arbetar man aktivt med att vara lyhörda för kundens behov. De strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra sina produkter.

ArbetsuppgifterI den här rollen arbetar du brett med inköp och avrop av varor, material och tjänster för att säkerställa produktionens tillverkningsbehov. Du är även delaktig i förhandling av kvalitet, pris, volym och leveranstid till bästa möjliga villkor. I rollen arbetar du löpande med offertförfrågningar, planering och uppföljning av inköp samt även analys av marknads- och leverantörsförhållanden. Vidare har du löpande avstämningar med produktionsplaneringen och försäljningen. Du är även delaktig i budgetarbetet samt arbetar administrativt med framtagande av bland annat processer och instruktioner. Arbetsuppgifterna innefattar också löpande bevakning av råvara, materiallager och bedömning av leverantörernas leveranssäkerhet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom livsmedelsbranschen
  • Tidigare arbete med inköp av färskvaror
  • Körkort
  • Flytande i svenska och engelska
Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du kan göra det eftersom du planerar ditt arbete noggrant och ber om hjälp när det behövs, men du kan också fatta bra beslut när det saknas underlag. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt drivaditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans.

Övrig information
Start:Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Jordbro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!