Inköpare till OrganoClick AB

Inköpare till OrganoClick AB

Har du erfarenhet av inköp och vill vara med på en spännande utvecklingsresa? Har du har ett intresse för hållbarhetsfrågor och miljö? I den här rollen erbjuds du en varierande roll med stora möjligheter att påverka utifrån dina egna intresseområden.

Om företagetOrganoClick AB är ett ungt, innovativt material- & kemitekniskt bolag som utvecklar, producerar och säljer miljövänliga material- och kemitekniska produkter till framförallt textil-, trä- och byggindustri samt "gör-det-själv" marknaden. Bolagets teknologi för modifiering av biofibrer baseras på forskning utfört vid Stockholms universitet och Sveriges lantbruksuniversitet med vilka bolaget har ett nära samarbete. Deras produkter är bl.a. miljömärkt flam- & rötskyddat trämaterial och förnyelsebara biokompositer som kan ersätta fossila plastmaterial. Nuvarande applikationer sträcker sig från akustiska paneler för kontor, specialförpackningar och material för begravningskistor. Bolaget har två år varit med på den prestigefulla 33-listan över Sveriges hetaste teknikbolag och har för sin gröna teknologi blivit utsedd av Världsnaturfonden - WWF till en Climate Solver.

ArbetsuppgifterSom inköpare på OrganoClick AB arbetar du operativt och ansvarar för hela inköpsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ha kontakt med leverantörer i frågor gällande avtal, order, förfrågningar och leveransuppföljning. Du gör även bedömning av leverantörer för att säkerhetsställa en kvalitativ leverans samt etiska riktlinjer följs genom hela leverantörskedjan. I rollen ansvarar du även för OrganoClicks lagerplanering där ditt fokus är att optimera lagret tillsammans med bolagets produktionsplanerare. Vidare besöker du leverantörer tillsammans med kvalitets- och miljöchefen i syfte att kvalitetssäkra hela produktionskedjan.

Då detta är en ny roll har du stor möjlighet att påverka den utifrån dina egna preferenser och intresseområden. Företaget är inne i en expansionsfas vilket med tiden kan medföra möjligheten till andra ansvarsområden och uppgifter.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inköpare eller ekonomi
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som inköpare
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Rollen som inköpare innefattar varierande arbetsuppgifter som sköts parallellt. För att lyckas i rollen är det därför viktigt att du är analytisk, noggrann och strukturerad. Du är affärsmässig, gillar att förhandla, mån om att nå goda resultat och att skapa långsiktiga relationer. Du motiveras av att arbeta effektivt och att förbättra dina resultat. Vidare har du en god matematisk och analytisk förmåga och är van vid beräkningar av nyckeltal och inköpskalkyler. Slutligen har du en förståelse för att optimera lager och trivs i nära samarbete med andra.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos OrganoClick AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Täby, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.