Inköpare till Hydac

Inköpare till Hydac

Har du erfarenhet av inköp? Är du i början av din karriär som inköpare och vill utvecklas vidare med Hydac? Här får du möjlighet att vara en del av Hydacs fortsatta tillväxtresa där kunden har största fokus.

Hydac växer och behöver förstärka inköpsavdelningen med ännu en inköpare. Denna roll är placerad på kontoret i Spånga. Här erbjuds du att bli en del av ett inköpsteam på fyra personer där du omges av kompetenta kollegor i ett familjärt och väletablerat företag.


Om företagetHydac är en av världens absolut ledande leverantörer av hydraulikkomponenter och system. De är en tyskägd familjekoncern som idag har över 9000 anställda, ett femtiotal egna dotterbolag på de viktigaste marknaderna samt verksamhet genom partners i de flesta andra länder. Tillverkning av bolagets produkter och system sker företrädesvis i egna fabriker i Europa, men för att kunna ge bästa leveranssäkerhet och kundservice lokalt har Hydac även eget lager och produktion av system i Sverige.

ArbetsuppgifterDina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ha kontakt med leverantörer i frågor gällande avtal, orders, förfrågningar och leveransuppföljning. Vidare ansvarar du för att hantera artikeladministrationen samt för uppföljning och prognoser för att få så optimala inköpsflöden som möjligt. Utöver den dagliga kontakten gentemot leverantörerna så har du även en naturlig dialog med övriga delar inom företaget såsom kundsupport, säljorganisationen och lagret.

Vi tror att du som person brinner för att förbättra och vässa inköpsprocesserna för ökad effektivisering och lönsamhet. Vidare tror vi även att du värdesätter att bli en del av ett mindre team samtidigt som du trivs med att ansvara för ditt egna arbete.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning. Meriterande med eftergymnasial utbildning inom inköp
  • Minst två års arbetslivserfarenhet från inköp. Meriterande om det är på ett tekniskt bolag alternativt att du är intresserad av att lära dig teknik och hydraulik.
  • Goda kunskaper i Excel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
  • Meriterande med erfarenhet av att arbeta i SAP
För att trivas i rollen tror vi att du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i roller där du har många kontaktytor. Att samarbeta tillsammans med andra är något som du ser som en naturlig del i arbetet. Du är även prestigelös och tycker om att hjälpa till med det som behövs. Du har ett sinne för affärer och är mån om att ge såväl interna som externa parter bästa möjliga service.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Spånga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: hydac,inköp, inköpare, leverantör, team, utveckling, teknik, hydraulik, stockholm, västerort, spånga
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.