Inköpare / Sourcing Manager till Santander Consumer Bank

Inköpare / Sourcing Manager till Santander Consumer Bank

Har du kunskaper inom inköp samt ett starkt intresse för förhandling? Vill du dessutom arbeta i en varierande roll på nordisk basis? På Santander får du möjlighet att arbeta i en modern organisation med starkt varumärke. I tjänsten erbjuds du stort ansvar där du får möjlighet att bidra med utveckling och förbättring av processer.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ca 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Santander Consumer Bank. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Det finns också goda möjligheter till överrekrytering.

Om företagetSantander Consumer Bank är en del av Banco Santander, en av världens största finanskoncerner och den största banken i Eurozonen mätt i marknadsvärde. Santander har i dag 117 miljoner kunder, över 13 000 filialer och mer än 180 000 anställda. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik. Santander har i Sverige ca 400 medarbetare och sitter i moderna lokaler i Stockholm. Företaget jobbar aktivt för att ligga i framkant och kulturen präglas av gemenskap samt en vilja att nå gemensamma framgångar.

ArbetsuppgifterI rollen som Sourcing Manager arbetar du i en bred och varierande roll där du ansvarar för Santanders inköp inom olika funktioner. Du ansvarar bland annat för kommersiella avtalsförhandlingar med Santanders leverantörer, koordinerar och stöttar i inköpsprocessen med olika avdelningar samt administrerar processerna i de interna systemen. I rollen agerar du även nordisk kontaktperson för leverantörerna inom vissa områden. Vidare arbetar du med olika projekt och på så sätt medverkar du till att utveckla arbetet inom sourcingfunktionens verksamhet.

I den här rollen blir du en del av ett team om nio personer i Santanders Sourcing-avdelning som verkar på nordisk basis. Du arbetar från Santanders kontor i Solna och rapporterar till den nordiska inköpschefen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis inom inköp eller ekonomi
  • Kunskap och förståelse inom inköpsprocesser
  • God dator- och systemvana
  • Goda kunskaper i Excel
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i finska är meriterande
  • Erfarenhet från bank/finans är meriterande
För att lyckas i rollen är du drivande, självgående och trivs med att ta eget ansvar. I och med att du arbetar mot flera olika kontaktytor såväl internt som externt bör du även vara både kommunikativ och socialt säker. Vidare är det viktigt att du trivs med förändringsarbete samt att du vågar ta egna initiativ. Slutligen är du som person noggrann och säkerställer att arbetat blir både väl utfört och färdigställt inom deadline.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Inköpare, operativ inköpare, strategisk inköpare, inköp, sourcing, sourcing manager, orderläggning, leverantörsförhandling, prognosuppföljning, utveckling, heltid, Stockholm, bank, bankbranschen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

ingen IT, ingen bank/finans, inget konsulter, inte sånt här storskaligt flow, lite osäker på om hon drunknar för allt nytt, detta är en verksamhet som är otroligt hårt driven av lagar