Inköpare / Operativ Inköpare till Paragon Nordic

Inköpare / Operativ Inköpare till Paragon Nordic

Har du erfarenhet från operativt inköp samt är van vid att driva flera inköpsprocesser samtidigt? Vill du arbeta i ett företag med god stämning och i en arbetsmiljö där din trivsel värderas högt? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Paragon Nordic.

Om företagetParagon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård & styling, industri, hushåll, livsmedel, sport och fritid åt sina kunders varumärken. Paragon Nordic arbetar med att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar de tiotusentals högkvalitativa och hållbara produkter. Under 2020 har företaget ökat sin omsättning till 400 MSEK, rådande kris till trots. Paragon Nordic har funnits i mer än 60 år och har totalt cirka 200 anställda. Företagets produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Företaget erbjuder goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

I rollen som inköpare tillhör du företagets avdelning Supply Chain.

ArbetsuppgifterSom inköpare är ditt huvudsakliga ansvar att förse produktionen med material, främst kemiska råvaror Du arbetar med fokus på att skapa ett långsiktigt och gott samarbete med företagets leverantörer för att på bästa sätt kunna möta kunders behov. Du ansvarar för beställning av material och för att leveransen sker korrekt. Vidare innebär din roll bland annat hantering av bekräftelser, reklamationer, leveransbevakning, materialspecifikationer samt uppföljningar och avstämningar. Ditt främsta arbetsverktyg är ERP-systemet Jeeves.

I rollen stödjer du även strategiskt inköp genom att bistå med dina insikter från den operativa verksamheten. På sikt finns också goda möjligheter att utvecklas inom rollen.

Formella krav
  • Minst tre års erfarenhet som operativ inköpare
  • Erfarenhet från affärssystem och MS Office
  • Gymnasial utbildning
  • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet från tillverkningsindustrin eller kemiska produkter
  • Erfarenhet från Jeeves
  • Förståelse för ett eller flera nordiska språk
För att lyckas i rollen tror vi att du har en god social förmåga och är duktig på att bygga genomtänkta/långsiktiga relationer. Du har ett stort intresse för goda relationer och är trygg i din roll som kravställare mot leverantörer för att kunna leverera lösningar. Du har intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Vidare tycker du att det är stimulerande att vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Slutligen tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, är självgående i utförandet av dessa och säkerställer att ditt arbete drivs framåt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vallentuna
Lön: Enligt överenskommelse

Vi gör ett löpande urval vilket innebär att rollen kan tillsättas innan annonsen löpt ut.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: inköpare, operativ inköpare, supply chain, vallentuna, stockholm, heltid, jobb, kemiska produkter, industri, paragon nordic, hudvård, styling
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!