Inköpare / Logistikassistent

Inköpare / Logistikassistent

Har du erfarenhet av administrativt arbete och trivs i en koordinerande roll med många kontaktytor? I rollen som inköpare/logistikassistent hos SMC erbjuds du en varierad och fartfylld vardag på ett framgångsrikt företag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos SMC Automation AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetSMC Corporation grundades 1959 i Tokyo och är idag ett internationellt erkänt varumärke inom industriell pneumatik och automation. SMC bedriver sin verksamhet i samtliga världsdelar och försäljningsnätet omfattar fler än åttio länder. Det finns produktionsanläggningar i Japan, Kina, Singapore, Korea, Vietnam, Australien, USA, Canada, Tjeckien, Tyskland, Italien och England. SMC har totalt över 20 000 anställda. SMC är världsledande inom området automation med tryckluft s.k. industripneumatik som kärnverksamhet. De har idag omkring 12 000 standardprodukter i 700 000 varianter. Produktprogrammet omfattar även elektriskt drivna linjärenheter, process- och flödeskontroll, med mera.

I Sverige finns SMC etablerat som SMC Automation AB med huvudkontor i Huddinge/Segeltorp. Utöver det har de även regionkontor i Göteborg, Lund, Växjö och Borlänge. Företaget har haft en god utveckling och tillhör marknadsledarna inom sitt område. SMC Automation har ett omfattande nät av rikstäckande återförsäljare och samarbetspartners. SMC Automation AB har idag totalt 90 anställda.

ArbetsuppgifterI rollen som inköpare/logistikassistent ansvarar du över varierade arbetsuppgifter inom logistik där du hanterar SMC:s produktflöde. Du arbetar administrativt med order, inköp och leverans. Ditt främsta ansvar är att stödja organisationen internt och därtill ha kontakt med leverantörer för att säkerställa leveranser. Du tillhör ett mindre team där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att säkerställa nöjda kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår:
  • Ansvar för planering och inköp av produkter, lagervaror, legoarbeten, komponenter för produktion och kundspecifika artiklar
  • Systemvård och uppsättning av bland annat priser
  • Leveransbevakning av ordrar
  • Leverantörsuppföljning
  • Attestering och kontroll av varufakturor
  • Artikelupplägg i affärssystemet
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
  • Kunskap i M3 eller Movex är starkt meriterande
Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet. Vi tror att du som person trivs med att ha ordning och reda och arbeta strukturerat. Vidare ser vi att du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt att du är kommunikativ och har förmågan att bygga goda relationer. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Segeltorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!