Inköpare / Inköpsansvarig / Supply Chain till Colly Flowtech

Inköpare / Inköpsansvarig / Supply Chain till Colly Flowtech

Har du en bakgrund som inköpare med fokus på tekniska produkter eller komponenter? Söker du en ny utmaning där du får ta större ägandeskap? Hos Colly Flowtech får du möjlighet att vara första inköpare inom affärsområdet och bidra med stort mervärde till övriga teammedlemmar!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Colly Flowtech.

Om företagetColly Flowtech ingår i börsnoterade Indutrade AB. Indutrade består av mer än 200 företag som producerar och/eller säljer industriprodukter med en omsättning på ca 20 miljarder kronor per år. Colly Flowtech är ett företag som tillhandahåller heltäckande program av pumpar, slangar, snabbkopplingar, ventiler, rostfria rör och rördelar till kunder inom industrin i Sverige. Huvudkontoret är placerat i Kista i Stockholm där dem även har en serviceverkstad. Colly Flowtech finns därutöver på sju olika orter i Sverige med bland annat en metallfabrik i Kolbäck, pumptillverkning i Jönköping och teknisk support lokalt från Eslöv i Skåne till Umeå i Norrland.

Colly Flowtech har gjort en stark resa sedan de grundades 2008, då de vuxit från 8 miljoner i omsättning till 260 miljoner i omsättning 2021. Därtill har de också vuxit i antalet anställda och är idag 50 medarbetare. Colly söker nu nya medarbetare som ska vara med på den fortsatta framgångsresan!

ArbetsuppgifterI rollen som inköpare hos Colly Flowtech har du ett helhetsansvar för inköp kopplat till affärsområdet Pump. Denna tjänst är ny inom affärsområdet vilket innebär att du får ta stort ägandeskap över att sätta processer och arbetssätt.

Ditt huvudsakliga ansvar innefattar att vara delaktig i att bestämma- och utvärdera lagernivåer och planera för att hålla dessa på en bra nivå över tid. Du säkerställer även Collys leveransförmåga och servicegrad gentemot deras kunder och tar ansvar för att säkerställa kvalitet och effektivitet i inköpsprocessen. Detta innebär att du identifierar och rapporterar fel samt kommer med förslag på förbättringar relaterat till inköpsprocessen. Du sköter dessutom inköp av artiklar till affärsområdet och dessa artiklar är ofta unika och specifika efter kunders behov och beställningar. Du arbetar slutligen nära innesälj-teamet för att säkerställa villkor och krav på hög kvalité för Collys leverantörer.

I affärsområdet ingår 15 medarbetare, bland annat utesäljare, produktionspersonal, servicetekniker och innesäljare. Du arbetar framförallt nära innesäljarna, som även ingår i ditt närmsta team på fyra personer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet från liknande roll som inköpare, med fördel mot tekniska produkter
  • Erfarenhet från antingen strategiskt och/eller operativt inköp
  • God systemvana från affärssystem och Excel
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
I rollen som inköpare hos Colly värdesätts din förmåga att ta egna initiativ och driva både inköpsarbete och processer framåt. Därtill är du en person som uppskattar att få samarbeta med dina kollegor och leverantörer samt fokuserar på att tillföra mervärde såväl internt som externt. Du har även ett öga för detaljer och säkerställer att inga ordrar, kunder eller leverantörer glöms bort. Slutligen räds du inte att ta dialoger med internationella leverantörer eller att driva förbättringsförslag internt.

Övrig information
Start: Augusti
Plats: Kista, norra Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: inköpare, supply chain, inköpsansvarig, affärsområde, processer, lagernivå, leveransförmåga, servicegrad, inköpsprocess, rapportering, buyer, purchasing
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!