Ingenjör / produktutvecklare till Saferoad

Ingenjör / produktutvecklare till Saferoad

Är du utbildad ingenjör med ett stort intresse för simulering? Har du dessutom ett stort intresse för fordonsbranschen? Saferoad erbjuder dig en utvecklande roll med fokus på simulering och produktutveckling.

Om företagetSaferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar ska vara säkra och innovativa.

ArbetsuppgifterI rollen som produktutvecklare arbetar du i huvudsak med att validera och optimera produkter i en virtuellmiljö. Dina arbetsuppgifter innebär därigenom bland annat att bygga fenita elementmodeller, räkna på samt optimera dessa. Du optimerar sedan modellen efter önskad kravspecifikation för att nå ett så bra resultat som möjligt. Dina arbetsverktyg är främst LS-DYNA samt 3D och 2D-program. Vidare tar du därigenom fram nya produkter och färdigställer rapporter av ditt genomförda arbete.

I rollen arbetar du självständigt men du har på en daglig basis kontakt med kollegor, som arbetar med likartade arbetsuppgifter, vilka är stationerade i Norge. Gruppen arbetar tillsammans med produktutveckling mot Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

Formella krav
  • Ingenjörsutbildning, meriterande om du har inriktat dig på fordonsbranschen
  • Erfarenhet av LS-DYNA
  • Erfarenhet av 2D och 3D-system, meriterande med kunskap inom Inventor och AutoCAD
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
För att trivas i rollen tar du stort ansvar för ditt eget arbete och du tycker om att på egen hand driva ditt arbete framåt. Då rollen innebär att du ska validera och optimera produkter ser vi gärna att du har en god analytisk förmåga, är noggrann och har en känsla för detaljer. För att lyckas i rollen har du ett intresse för att läsa och analysera information samt att du har lätt för att se alternativa lösningar och nya möjligheter. Vidare ser vi gärna att du har ett stort intresse för branschen och området.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Saferoad.

Start: Omgående
Plats: Huddinge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Simulering, ingenjör, Saferoad, LSDYNA, AutoCAD, Inventor, hållfasthetsberäkning, produktutvecklare, produktutveckling, fenite element method, fordonsbranschen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.