Implementation Consultant till Sympa

Implementation Consultant till Sympa

Är du intresserad av HR, IT och vill vara med och implementera state of the art HR lösningar hos kund? Sympa expanderar kraftigt, med den senaste expanderingen till England och Tyskland. Nu söker Sympa en Implementation Consultant som vill ansluta till deras härliga team av Sympaticos i Stockholm och samtidigt vara en del av en internationell miljö.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sympa.

Om företagetSympa är den snabbast växande HR Solution-leverantören i Norden, och de håller snabbt på att bli en global ledare inom innovativ HR-mjukvara. Sympa används i +1000 organisationer i över 100 länder. Deras tillväxt visar inga tecken på att avta, så nu är de på jakt efter ytterligare en implementations konsult för att stärka deras team i Sverige. De är över 200 kollegor som sitter runt om i Europa i Finland, Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Utrecht, Storbritannien, Polen och Tyskland.

Sympa grundades 2005 av syskonen Keijo och Taina. De trodde starkt på tanken att organisationer gynnas av att satsa på HR och talangutveckling och tillsammans började de fila på ett systemstöd för just det. Idén blev till verklighet och idag är Sympa en av Nordens ledande HR-systemleverantörer. Sympa är agila, strävar hela tiden efter att leverera i toppklass och har stort fokus på kundnöjdhet genom hela kundresan. Deras arbete är fartfyllt, roligt och de undviker hierarki.

ArbetsuppgifterI rollen som Implementation Consultant leder du implementationsprojekt, utbildar kunder och rådger dem för att de ska få ut så mycket som möjligt av deras Sympa lösning. Du deltar i alla faser av projektet så som analys, design, implementering, utbildning och uppföljning. Vidare arbetar du regelbundet i nära samarbete med både dina kollegor i teamet, säljare, integrationskonsulter och utvecklare samt med Sympas kunder. Utöver det är du även involverad i säljmöten och agerar teknisk expert gentemot företagets kunder. Du ingår i ett internationellt team med +30 andra kollegor. Du utgår från Sympas fantastiska kontor i Gamla stan, mitt i centrala Stockholm.

Som Implementation Consultant är du ett av Sympas ansikten utåt och en avgörande del av kundresan. I den här rollen får du en fantastisk möjlighet att vara en del av en växande internationell framgångsresa.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet av projektarbete eller projektledning där du arbetat nära kunder
  • Grundläggande kunskaper för IT och HR-system
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Meriterande med kunskap av finska, norska, danska eller holländska
För att trivas i rollen ser vi att du är trygg som person och genom din erfarenhet och sociala förmåga är du duktig på att skapa och upprätthålla mycket goda affärsrelationer. Du trivs med många sociala kontaktytor, så väl internt som externt. Du är proaktivt, har en hög energinivå och drivs av att få arbeta i ett företag i ständig utveckling. Arbetet innebär stort eget ansvar vilket innebär att du uppskattar att arbeta självständigt och strukturerat. Du trivs även i en roll där problemlösningar är en stor del av vardagen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Gamla Stan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledning, IT, system, HR, Sympa, Heltid, implementation, konsult, Gamla Stan, personalvetare, ekonomi, finska, Implementation Consultant, projektarbete, projektledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!