IT-support till Carnegie Investment Bank

IT-support till Carnegie Investment Bank

Har du ett stort intresse för teknik som du vill utveckla vidare? Trivs du i en roll där problemlösning och samarbete är en del av vardagen? Vi söker dig som trivs att arbeta serviceinriktat med många kontaktytor och vill utvecklas vidare på nordens ledande investment- och privatbank, Carnegie.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Carnegie har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Carnegie en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetIdéer, kunskap och kapital!

Carnegie sammanför investerare, entreprenörer, företag, institutioner och privatpersoner för att tillsammans skapa innovativa produkter, nya arbetstillfällen, privata förmögenheter och ett samhälle i utveckling.

I över 200 år ha Carnegie haft en central position inom nordiskt näringsliv. Under 1800-tala som handelshus. Sedan ett sekel tillbaka som finansiell rådgivare. Idag är Carnegie nordens ledande investment- och privatbank. En mötesplats för idéer, kunskap och kapital, för investerare och investeringsmöjligheter.

Carnegie är marknadsledare inom Investment Banking, Securities och Private Banking i Norden. Med omkring 600 erfarna och engagerade medarbetare vägleder Carnegie sina kunder till bättre affärer.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-support arbetar du med problemlösning och teknik av varierande komplexitet, både på 1st, - och 2nd linenivå. Du arbetar primärt med att supportera och underhålla Carnegies interna IT-utrustning. Det kan exempelvis vara både hård- och mjukvara; datorer, mobiltelefoner, plattor, användarkonton och hantering i Windowsmiljöer. Därtill förvaltar du även företagets videokonferenssystem och telefonisystem. I rollen får du inskolning och utbildning, där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom nämnda teknikerna. Du har daglig kontakt med både Carnegies interna medarbetare samt externa leverantörer i frågor kopplat till IT-utrustning.

Du tillhör teamet Technical Services och arbetar tillsammans med fem andra kollegor. Ni arbetar nära tillsammans där ni både stöttar och hjälper varandra dagligen i arbetet.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i Windows 10 och viss kännedom kring nätverkshantering
  • Goda kunskaper kring felsökning och installation
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från en liknande roll
För att trivas i rollen ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan lösa och förklarar problem både för dina interna medarbetare men även externa parter. Din styrka är att lösa problem och oavsett komplexitet på dessa så behåller du ett lugn under processens gång. Vidare säkerställer du att god service levereras där du också visar på en mycket god kommunikativ förmåga. Du trivs att samarbeta tillsammans med andra och hjälper gärna en kollega i arbetet. Slutligen är du en driven person som strävar efter att utvecklas både i din person och i din profession på Carnegie dagligen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: support, It-support, Windows 10, nätverk, brandvägg, ärendehantering, Carnegie, support, ärenden, IT, teknik, It-tekniker, Stockholm, bank, finans, mjukvara, hårdvara, svenska, engelska, mejl, användarkonto, mobiltelefoni, skrivare, dator, konfiguration, mejl, användarkonto, windowsmiljö, felsökning behörighet
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!