IT-support / teknisk support till Advisor SoftIT SK AB

IT-support / teknisk support till Advisor SoftIT SK AB

Har du ett stort intresse för teknik, vill bidra med din kunskap för att hjälpa advokatbyråer samt fortsätta utvecklas inom IT? Hos Advisor SoftIT SK AB får du den möjligheten!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Advisor SoftIT SK AB.

Om företagetAdvisor SoftIT SK AB bildades 1999. Huvudfokus är att utveckla advokatsystem för den svenska advokatbranschen. Advisor SoftIT ägs sedan 2017 av Advisor AS som är ett norskt IT-företag med inriktning mot advokatbranschen. Advisor AS är i dag Norges största leverantör av advokatsystem och har funnits på marknaden i över 20 år. Advisor finns även i Polen sedan ett antal år tillbaka. Tillsammans bildar vi en stark aktör på advokatmarknaden i Sverige, resten av Norden och Polen.
Advisor SoftIT SK AB hör till de största aktörerna inom affärssystem för advokatbranschen och har idag över 200 kunder runt om i Sverige. De söker nu ytterligare en person till deras IT support. Idag är de sju medarbetare på Advisor SoftIT SK AB.

ArbetsuppgifterI rollen som IT support tar du hand om kundernas ärenden som kommer in, som främst består av användarfrågor avseende systemet, problemlösning, installation av mjukvara och konfigurering. Du ansvarar för dina ärenden från start till slut samt för att dokumentera allt i företagets eget ärendehanteringssystem.
Utöver detta arbetar du med att analysera varför problem uppstår och att bidra med idéer för att vidareutveckla systemen. På arbetsplatsen arbetar idag sex personer som stöttar och hjälper till i varandras ärenden och arbetsuppgifter. Då utbildningar och demonstrationer av systemen också är en viktig arbetsuppgift, ser vi gärna att du kan hjälpa till med detta.

Formella krav
  • Utbildning inom systemvetenskap, dator, IT
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet inom IT support
  • Erfarenhet av SQL databaser
  • Erfarenhet av Windowsmiljöer
  • Flytande kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
  • Meriterande om du har kunskap inom ekonomi
  • Meriterande om du har erfarenhet av programmering
För att passa in i rollen tror vi att du tycker om att prata med nya människor, är kreativ, noggrann och har god förmåga att samarbeta. Du hanterar pressade situationer på ett lugnt sätt och har en utpräglad känsla för kvalitet och service. Slutligen tror vi att du trivs i en föränderlig miljö och drivs av att hjälpa andra.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Sundbyberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, IT-support, teknisk support, support, supporttekniker, tekniker, servicedesk, servicedeskmedarbetare, servicedesk agent, helpdesk, helpdeskmedarbetare, kundservice, service, teknik, Windows, mjukvara, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!