IT-support/supporttekniker till Re:sources

IT-support/supporttekniker till Re:sources

Är du en person med breda kunskaper inom IT, servrar och drift? Drivs du av att hjälpa andra och att samtidigt också utvecklas? Nu erbjuds du chansen att bli supporttekniker i en spännande, internationell miljö!

Om företagetRe:sources ingår i ett av världens största nätverk för media och kommunikation med över 84 000 anställda. Den nordiska IT-verksamheten startades 2013 och är del av mediekoncernens globala IT-team. De ansvarar för IT-miljön hos de cirka 15 nordiska dotterbolagen. Idag arbetar sju medarbetare i bolaget och utgår från olika delar av Norden.

ArbetsuppgifterSom supporttekniker arbetar du med drift och support av hela IT-miljön för koncernens nordiska dotterbolag. Miljön innefattar bland annat PC Mac, server, nätverk, klienter och databaser. Du är placerad i Stockholm och arbetar med både de lokala användarna samt med att stödja och ansvara för olika miljöer som finns i de andra nordiska bolagen. Ärendena kommer in via företagets ärendehanteringssystem, telefon, mail eller on-site. Förutom support och drift kommer du delta i projekt för att ta fram nya lösningar och sätta upp nya miljöer samt beroende på erfarenhet äga/driva tjänster/funktioner som finns inom företaget. Du arbetar självständigt men har daglig kontakt med ditt team som både befinner sig på plats i Stockholm och i andra regioner.

Formella krav
  • Minst två års erfarenhet av rollen som supporttekniker/IT-support
  • Tidigare erfarenhet av arbete med PC, Mac, servrar och nätverk
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med gymnasial utbildning inom IT/data
Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Re:sources. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.