IT-support specialist / IT-support / First line support på TriOptima

IT-support specialist / IT-support / First line support på TriOptima

Har du ett stort intresse för teknik som du vill utveckla vidare? Trivs du i en roll där problemlösning och samarbete är en del av vardagen? Vi söker dig som trivs med att arbeta serviceinriktat med många kontaktytor och vill utvecklas vidare på det internationella fintech-bolaget TriOptima.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till 31-12-2021. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TriOptima. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetTriOptima är ett svenskt Fintech-bolag som levererar lösningar för att reducera och hantera risk i värdepappershandeln. Huvudkontoret är baserat i Stockholm där centrala funktioner, utvecklingsavdelningen och Service Management finns. Företaget har även kontor i finansvärldens metropoler; London, New York, Singapore och Tokyo. Deras kunder är främst internationella investmentbanker och andra finansiella aktörer.

Företaget grundades som ett start-up i Stockholm och har idag ca 160 anställda på Stockholmskontoret och ungefär 270 medarbetare globalt.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-supportspecialist hos TriOptima har du stor möjlighet att påverka och får direkt stort ansvar. Du är en viktig del i den interna IT-avdelningen där du löpande hanterar ärenden från interna användare på en 1st/2nd-line nivå. Med hjälp av Jira löser du ärenden via mail, chatt och till viss del telefon samt ansikte mot ansikte. Det handlar om allt från användarhantering i AD, mjukvaruapplikationer i Windows 10/Mac, interna applikationer (ex Jira, Confluence, Office) hårdvara, kringutrustning, IT-beställningar samt förvaltning av utrustning. Du för en kontinuerlig kontakt och följer upp processer med interna medarbetare över hela världen på engelska. Här utvecklas du långsiktigt och får möjlighet att avancera inom det som du är intresserad av.

På sikt ingår det resor i rollen där du får möjlighet att arbeta på London-kontoret och supportera interna användare. Även andra resor till internationella storstäder över hela världen kan förekomma.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, med fördel inom IT/Teknik
  • Tidigare erfarenhet av liknande roll, exempelvis IT-support eller supporttekniker
  • God förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på engelska
I rollen trivs du om du har en stark vilja att utvecklas inom IT/teknik-området. Du motiveras av att lära dig nya saker och tar initiativ för att utveckla avdelningen. Du har förmågan att arbeta självgående och ditt arbetssätt präglas av en serviceinriktad inställning. Du arbetar proaktivt och drivs av att lösa problem samtidigt som du är strukturerad och noggrann för att säkerställa en säker IT-miljö. Vidare tycker du att det är viktigt att följa upp och förvalta samt ser hellre till att det blir rätt snarare än att det görs snabbt och med lägre kvalitet. Vi lägger även stor vikt vid mjuka värden så som hjälpsam, positiv och pragmatisk. Är du även en person som trivs i en kompetent miljö som präglas av IT, kommer du trivas i denna roll.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: support, It-support, Windows 10, nätverk, brandvägg, ärendehantering, support, ärenden, IT, teknik, It-tekniker, Stockholm, mjukvara, hårdvara, svenska, engelska, mejl, användarkonto, mobiltelefoni, skrivare, dator, konfiguration, mejl, användarkonto, windowsmiljö, felsökning behörighet, internationellt, internationell, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!