IT-support / helpdesk / 2nd line till Svenska Transportarbetareförbundet

IT-support / helpdesk / 2nd line till Svenska Transportarbetareförbundet

Är du självgående, har tidigare erfarenhet av support och drivs av att arbeta brett med IT? Vi söker dig som motiveras av att ge god service samt älskar att lösa problem.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFörbundet grundades 1897 och är idag ett av 14 fackförbund som ingår i Landsorganisationen, LO. Förbundets uppgift är att se efter medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet. De över 60 000 medlemmarna arbetar i en rad olika branscher och yrkesområden inom Transport- och säkerhetsnäringen. Fackförbundet arbetar för politisk, social och ekonomisk demokrati.

ArbetsuppgifterI rollen ingår du i en grupp som tillsammans hanterar den interna supporten för IT-ärenden på Svenska Transportarbetareförbundet. Utöver supportärenden hanterar du användaradministration, applikationsförvaltning, felsökning, helpdesk, e-post samt nätverkskopplingar. Supporten sker genom fjärrstyrning och per telefon. Vidare kommer rollen även innefatta support av operativsystemet Windows 10 samt kringutrustning såsom skrivare och videosystem.

Då du tillhör en mindre grupp kommer du få hantera alla typer av ärenden av varierad omfattning och komplexitet samt agera spindeln i nätet gentemot leverantörer och interna intressenter. Du kommer också arbeta med införanden och förändringar.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial examen, gärna inom IT eller teknik
  • Tidigare erfarenhet från secondline support/servicedesk, teknisk support eller motsvarande
  • Goda kunskaper i Windowsmiljö (server och dator)
  • Goda kunskaper i Office 365
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du på ett pedagogiskt sätt hanterar ärenden samt att du får energi av att ha många olika kontaktytor både personligen, på telefon och via skrift. Då rollen är bred ser vi att det är av yttersta vikt att du är självgående ansvarstagande med mycket egen motor och van att driva ditt arbete framåt på ett strukturerat sätt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: secondline, support, förbund, office 365, helpdesk, teknisk support, teknik, server, dator windowsmiljö, IT
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!