IT-projektledare / Projektledare till framgångsrika Innofactor

IT-projektledare / Projektledare till framgångsrika Innofactor

Vill du leda innovativa och utmanande projekt tillsammans tekniska experter? Vill du arbeta på ett spännande och framgångsrikt företag som är ledande leverantörer av molnlösningar och digital transformation?

Om företagetInnofactor är ett unikt Microsoftfokuserat företag med över 600 anställda i Norden. På Innofactor Sverige får du arbeta med intressanta och utmanande projekt baserade på Microsoft Dynamics 365 tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

De erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor inom ett expansivt företag med möjlighet att påverka och bidra till företagets utveckling och resultat. Deras kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör de som konsulter stor skillnad ute hos sina kunder. Som Microsoftpartner arbetar de nära Microsoft och hålls ständigt uppdaterade om den senaste tekniken,

Innofactor erbjuder bl.a. utbildningar med certifieringar inom Microsoft Dynamics 365, temakvällar, frukostmöten, kompetensforum, konferensresa samt möjlighet att åka på olika Microsoft konvent. Du kommer att jobba med, enligt deras tycke, marknadens absolut bästa arbetskollegor i en hjälpsam kultur där stöttning och kompetensöverföring uppmuntras och förväntas. Innofactor har sitt kontor centralt i Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare har du det övergripande och strategiska ansvaret för att planera och leda flera mindre tekniska projekt samtidigt. Det är din uppgift att följa upp tids-, leverans- och resursplaner för projekten. Med dina uppföljningar förväntas du utveckla, effektivisera och kvalitetssäkra Innofactors sälj- och leveransprocesser. Innofactors seniora IT-konsulter har hög kompetens där din roll är att vara bryggan mellan kund och konsulterna. Vid större affärer kan det förekomma resor i tjänsten.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Vidareutbildning inom IT och/eller projektstyrning/projektledning ses som meriterande
  • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet av IT-projekt och/eller projektledning
  • Kunskaper inom Azure och Office365
  • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
Som person arbetar du strukturerat och fokuserat i dina leveranser. Det är ditt ansvar att driva arbetet framåt och du förväntas hantera flera mindre projekt samtidigt. Du drivs av att alltid förbättra och utveckla dina leveranser vilket gör att du alltid söker nya vägar och tillvägagångssätt för att på eget bevåg hitta lösningar på kundens behov. I övrigt är du en person som är trygg i din roll som ledare och kan koordinera och samordna andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn av uppsägningstid
Plats: Drottninggatan, centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, projektledare, azure, moln, molnlösningar, cloud, microsoft, office365, ledare, teknik, stockholm, centralt, digital transformation
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.