IT-projektledare / Project Manager till konsultbolaget ICW

IT-projektledare / Project Manager till konsultbolaget ICW

Arbetar du i rollen som projektledare idag och vill ta nästa steg i din karriär? ICW erbjuder dig möjligheten att arbeta i spännande och komplexa projekt hos välkända aktörer både inom den offentliga och privata sektorn.

Om företagetICW är ett konsultbolag som grundades 2002 med sitt säte i Stockholm. Bolaget är väletablerat på marknaden med ramavtal med såväl stora privata aktörer som offentliga sektorn. Dess konsulter arbetar på heltidsuppdrag ute hos bolagets samarbetspartners inom fokusområdena Ledning/Styrning, IT-Arkitektur och IT-Infrastruktur/DevOps Engineering. I bolaget arbetar totalt 16 anställda inom roller som arkitekter, teknikspecialister, projektledare, tekniska projektledare, DevOps-specialister, upphandlingsledare och Service Delivery Managers inom IT.

ICW hjälper företag och organisationer med hur IT kan användas för att maximera verksamhetsnyttan. Detta genom att identifiera hur verksamheten kan nyttja IT på effektivaste sätt vilket bland annat resulterar i förbättrad IT-styrning, organisation och processer. I nära samarbete med sina kunder utformas förändringsprocessen för att säkerställa att effektmålen uppfylls med miljö och kvalitet som ledord.

Som anställd på ICW erbjuds du möjligheten att arbeta i utmanade och utvecklande projekt gentemot välkända samarbetspartner samtidigt som bolaget erbjuder dig stora möjligheter till vidareutveckling i form av utbildningar som ligger i ditt intresse.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare ansvarar du för att driva större projekt från start som omfattar nya processer och IT-lösningar. Du har det övergripande och strategiska ansvaret för att planera och leda projekten. Du har ett löpande ansvar för kvalitén samt ansvar för att säkerställa kravspecifikationer, skapa tids- och aktivitetsplan samt att budgeten hålls. Vidare genomför du kontinuerlig uppföljning av projektets framdrift och eventuella avvikelser. I din roll ansvarar du för resursplacering av kravteam, styrning av det dagliga arbetet samt säkerställa att arbetet utförs enligt bestämd process.

Som projektledare arbetar du strukturerat både strategiskt och operativt nära kunden. Projekten du arbetar i kan vara till exempel IT-projekt inom IT-infrastruktur eller digitala arbetsplatser och omfattar ofta lösningar för flera tusen klienter.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning
  • Minst 5 års erfarenhet av storskalig IT
  • Minst 3 års erfarenhet av att leda verksamhetsutveckling i projektform
  • Projektledarerfarenhet från minst två större IT-projekt med fokus på IT-infrastruktur
  • Erfarenhet av att arbeta som konsult
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande:
  • Har erfarenhet av ITIL och en eller flera projektmetodiker, gärna certifierad
  • Projektledarutbildning
Du trivs i rollen som konsult tack vare din förmåga att lätt anpassa dig till olika situationer och människor. Vi söker dig som är trygg och som självständigt kan driva ditt arbete framåt i projektform. Du arbetar strukturerat och fokuserat i dina leveranser. Du drivs av att förbättra och utveckla dina leveranser vilket gör att du alltid söker nya vägar och tillvägagångssätt för att på eget bevåg hitta lösningar som passar kundens behov. I övrigt är du erfaren konsult som är trygg i din roll som projektledare och kan koordinera och samordna andra.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.