IT-projektledare / IT Project Manager / IT-konsult till Mindsweep

IT-projektledare / IT Project Manager / IT-konsult till Mindsweep

Arbetar du i rollen som projektledare idag och vill ta nästa steg i din karriär? Mindsweep Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i spännande och komplexa projekt hos välkända aktörer både inom den offentliga och privata sektorn.

Om företagetMindsweep Consulting erbjuder konsultjänster inom IT och är specialiserade inom projekt-, förändring- och förvaltningsledning. Mindsweep arbetar målmedvetet och strukturerat med tydliga modeller för rekrytering och personlig utveckling, för att skapa en trygg, utmanande och utvecklande arbetsplats med en tät sammanhållning där lagkänslan är drivande. Mindsweep har en pragmatiskt och resultatinriktad inställning, och genom våra djupa och långsiktiga kundrelationer erbjuds innovativa och effektiva lösningar vilket skapar ett bestående kundvärde.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-projektledare driver du både mindre och större IT projekt för Mindsweep Consultings kunder. Du har det övergripande och strategiska ansvaret för att planera och leda projekten. Vidare har du ett löpande ansvar för dialogen och rapporteringen till styrgruppen, för att säkerställa kravspecifikationer, skapa tids- och aktivitetsplan samt för att budget hålls. Mindsweep Consulting hjälper huvudsakligen sina kunder med projektledning av IT-infrastruktur, IT-drift och IT-outsourcing. Projektens längd varierar men generellt sträcker de sig omkring 6 till 18 månader och storleken på projektteamen varierar men du leder resurser från kundens IT-avdelning mot projektets mål.

Du ges möjligheten att vara med på det lilla företagets tillväxtresa och arbeta i en inspirerande och transparent konsultverksamhet med högt i tak och där utveckling står i fokus.

Formella krav
  • Några års erfarenhet av drift och förvaltning inom IT med en förståelse för infrastruktur, processer och rutiner
  • Erfarenhet från liknande arbete, som konsult, från en IT-avdelning eller hos en driftleverantör
  • Meriterande med avslutad eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom IT eller teknik
  • Meriterande med erfarenhet av ITIL och en eller fler projektmetodiker, gärna certifierad
  • Meriterande med projektledarutbildning, gärna certifierad projektledare
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att lyckas i denna roll är du en ansvars- och initiativtagande person som tycker om att samarbeta med andra. Du har en god förmåga för att skapa och bygga goda kundrelationer samt leda deltagarna i projekten. Vidare är du en driven person som tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och ständigt strävar efter utveckling, i såväl organisationen som på personligt plan. Vidare ser vi att du är flexibel, resultatdriven och med en god förmåga att prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på lisa.gronborg@bravura.se eller 070 434 17 55. Har du andra frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.