IT-konsult / IT-tekniker till Xelent

IT-konsult / IT-tekniker till Xelent

Har du erfarenhet av att arbeta som IT-konsult och letar efter nya utmaningar? Vill du arbeta i en roll med både problemlösning och utvecklingsarbete? Här får du chansen att arbeta på ett stabilt bolag med spännande kunder!

Om företagetXelent är ledande inom dokument- och informationshantering och är en rikstäckande organisation med cirka 130 anställda. Verksamheten bedrivs på 14 orter runt om i landet. Företagets idé är att erbjuda heltäckande lösningar för kunders IT-miljöer genom ett brett utbud av tjänster, mjukvaror, utrustning och konsultverksamhet.

ArbetsuppgifterSom IT-konsult är du tekniskt ansvarig och utvecklar IT-miljön hos drift- och avtalskunder som Xelent har ett pågående samarbete med. En stor del av arbetet består av support och problemlösning, men även identifiering av behov av utvecklingsmöjligheter gällande kundens IT-miljö. Arbetet kräver att du har en bred teknisk kunskap och förståelse samt att du har förmågan att bland annat kunna sköta nätverksproblem, serverproblem och felsökning av IT- och nätverksbaserade lösningar. Arbetet kommer främst bedrivas ute hos kunder på deras arbetsplatser

Formella krav
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av arbete med Citrix, Azure, Exchange, O365, Wifi, Windows server, Brandvägg
  • Certifiering i minst ett av ovannämnda teknikområden är meriterande
  • B körkort och tillgång till egen bil
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
För att vara framgångsrik i rollen är du självgående och initiativtagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya sociala samanhang och på så sätt skapa möjligheterna för att komma in i ditt arbete på ett eftektivt sätt. Du är serviceinriktad och kan självständigt planera och utföra ditt dagliga arbete. Vidare är du en flexibel och ansvarstagande person som kan anpassa dig efter olika situationer.

Övrig information
Då företaget har flertal kunder med hög säkerhetsklassifiering kommer en grundlig bakgrundkontroll göras.

* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Xelent.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-konsult, konsult, IT, driftkonsult, support, Microsoft, Active Directory, AD, heltid, Stockholm, Windows Server, nätverk, O365, Citrix, Technical Account Manager, TAM
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.