IT-ekonom / Teknisk redovisningsekonom / Systemekonom till Telia

IT-ekonom / Teknisk redovisningsekonom / Systemekonom till Telia

Har du tidigare erfarenheter av att arbeta inom redovisning eller controlling? Vill du dessutom arbeta i gränslandet mellan ekonomi och IT? Här får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med starkt varumärke i en roll där du har möjlighet att påverka utifrån dina egna intresse.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Telia har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Telia en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTelia Company är den nya generationens telekomföretag. Bolagets 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. Telia har bestämt sig för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder.

ArbetsuppgifterSom teknisk redovisningsekonom har du ett brett och varierat ansvarsområde. Du säkerställer att all data i SAP är inmatad korrekt, att alla körningar går som planerat och att siffrorna överensstämmer. Du agerar på problem som uppstår i SAP och agerar kravställare gentemot IT-funktionen kopplat till dessa. Du fungerar som en kontrollfunktion och ansvarar för att alla transaktioner stäms av och är på rätt ställe. Vid bokslut ansvarar du för den tekniska koordineringen och säkerställer att arbetet fortlöper. Vidare ansvarar du för att driva projekt och förbättringspunkter i systemet som du kravställare gentemot IT. Du har stora möjligheter att påverka rollen utifrån dina egna preferenser och intresseområden.

Du ingår i avdelningen Robotics och Data Management som består av 12 personer med varierande bakgrund inom både ekonomi och IT.

Formella krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller IT
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom redovisning, controlling eller liknande
  • Erfarenhet och kunskap inom SAP
  • Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska
För att trivas i rollen ser vi att du har en god förståelse för ekonomi och ett starkt intresse för IT. Du har förmågan att strukturera ditt dagliga arbete och är noggrann med dina arbetsuppgifter. Då du kommunicerar mycket internt är det viktigt att du är kommunikativ och anpassningsbar inför olika människor och uppgifter. Vidare är du en person som ser möjligheter istället för problem och är van att arbeta analytiskt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, controlling, IT, ITekonom, itekonomi, it-ekonomi, accounting, reporting, redovisningsekonom, systemekonom, systemekonomi, super user
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.