IT-ansvarig till Naturvetarna

IT-ansvarig till Naturvetarna

Vill du axla en nyckelroll som IT-ansvarig hos Naturvetarna? Har du dessutom erfarenhet av rollen som systemägare och/eller förvaltning? Här erbjuds du ny roll där du driver frågor kring Naturvetarnas IT-utveckling.

Om företaget

Naturvetarna är fackförbundet för akademiker inom naturvetenskap. Visionen är att naturvetare skapar världens framtid. Naturvetarna coachar, företräder och stöttar sina medlemmar genom hela deras karriär, oavsett i vilken sektor de jobbar, om de är anställda, arbetssökande, studenter, doktorander, chefer eller företagare. Naturvetarna är ett av de 23 fackförbund som ingår i Saco, Sveriges akademiker, och är partipolitiskt obundna.

ArbetsuppgifterRollen som IT-ansvarig är en ny roll hos Naturvetarna vilket innebär att du har utrymme att forma rollen utefter verksamhetens behov och mål. Dina främsta ansvarsområde är förvaltning samt systemägandeskap, men du agerar också till viss del IT-support internt. Du initierar och driver utvecklingen av IT-system och analyserar vilka beslut som bör tas för att organisationens IT hantering ska vara så effektiv som möjligt. Vidare driver du projekt vars syfte är att Naturvetarna ska bli allt mer digitala i sin kontakt med deras medlemmar. Du bereder underlag för strategiska IT-beslut åt förbundsledningen samt ansvarar för att samordna och organisera samt förbättra arbetet med det dagliga IT-stödet tillsammans med Naturvetarnas externa leverantörer. Vidare stödjer och kvalitetssäkrar du verksamhetens informationssäkerhet, IT-säkerhetsfrågor samt tar fram underlag för strategiska beslut inom IT.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Anna Centerdal - tf chef för verksamhetsstöd
Anna.Centerdal@naturvetarna.se
08-466 24 07

Anette Andsten - ordförande Akademikerföreningen Naturvetarna Anette.Andsten@naturvetarna.se
08-466 24 27

Formella krav
  • Akademisk utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av en roll som systemägare eller systemförvaltare
  • Förståelse för verksamhetsprocesser och hur IT-system kan användas för att effektivisera och öka kvaliteten i verksamheten
  • God kunskap i Microsoft Office
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen är du en strukturerad person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs att arbeta självgående och driva ditt eget arbete framåt. Du är initiativtagande och ser möjligheter till förbättring samt initierar du på eget bevåg lösningar. Då du i rollen har flera kontaktytor både internt och externt har är du enkelt för att samarbeta samt är kommunikativ och har en god social förmåga.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Naturvetarna.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Nacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, IT-ansvarig, IT-strateg, systemförvaltare, systemägare, IT-support, systemadministratör, system, IT-system. fack, fackförbund, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.