IT-Support / 1st line på deltid / student till Axfood IT

IT-Support / 1st line på deltid / student till Axfood IT

studerar du IT, har arbetat i matbutik och vill kombinera dina studier med ett givande extrajobb? Motiveras du av att få IT att fungera så att det kan användas på rätt sätt i verksamheten? Vi söker dig som tidigare har arbetat med service, är redo för nästa steg och vill bli en del av Axfood i deras resa att bygga Sveriges bästa dagligvarubolag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid där du förväntas kunna arbeta ungefär 2 heldagar/16 timmar per vecka under terminerna och mer under sommar och jul. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Axfood IT.

Om företagetAxfood är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 250 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar man ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-support ger du support i IT-relaterade frågor som inkommer från olika delar av organisationen såsom företagets lager och kontor. Ärendena inkommer via telefon, IT-portal samt mail och du kommer att vara första kontakten när butiker eller kollegor som arbetar på företagets lager eller kontor söker support. Ärenden och frågor rörande Office 365 samt Windows 10 kan förekomma, vilket du kommer att få en introduktion inom. Du ansvarar för att administrera beställningar samt agera som filter gentemot andra avdelningar som du arbetar tillsammans med för vidare felsökning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Pågående eftergymnasial utbildning inom IT
  • Erfarenhet av att arbeta med service, gärna inom matbutik
  • Kunskap inom Office 365 samt Windows 10
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
För att passa i denna roll tror vi att du har en god känsla för service och är van vid att hantera stressande situationer på ett lugnt och metodiskt sätt. I rollen ger du support både genom telefon och mejl varav du som person känner dig trygg med att ta kontakt och kommunicera med nya människor. Därtill bör du trivas med att arbeta i grupp samt att lösa problem, både självständigt såväl som i grupp.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: deltid, firstline, 1st line, support, helpdesk, service, matbutik, dagligvaruhandeln, kassasystem, Stockholm, teknik, butik, windows, kundsupport, office, office365, kundservice, student, studerande, extrajobb, axfood, IT, IT-support, systemvetenskap
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!