IT / Servicetekniker till ledande företag inom bredband

IT / Servicetekniker till ledande företag inom bredband

Har du ett tekniskt intresse, är serviceinriktad och vill utvecklas? Vi söker dig som vill arbeta i en innovativ serviceteknisk roll med frihet under ansvar i ett företag som ger dig goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetFöretaget har funnits sedan 2007 och arbetar med installation och support inom bland annat bredband och IP-telefoni. De är rikstäckande med kontor runtom i Sverige och får fältuppdrag från ledande branschföretag som Telia och Telenor medan företagets kunder är privatpersoner. Kontoret är beläget i norra Stockholm men i denna tjänst utgår du främst från hemmet i den bil de tillhandahåller.

ArbetsuppgifterSom installations-/servicetekniker åker du med bil ut på de uppdrag du blir tilldelad. Du utgår hemifrån vilket gör att du har stort ansvar över att självständigt planera din arbetsdag. Uppdragen som du blir tilldelad kan vara av olika karaktär vilket kräver att du måste vara flexibel och själv kunna finna lösningar på de problem som uppstått. Exempel på uppdrag kan vara installation, felsökning samt uppgradering av produkter inom bredband och telefoni. Du jobbar med de senaste produkterna och får en gedigen utbildning.

Arbetstiderna är i huvudsak förlagda under kontorstider men du bör vara beredd att även kunna arbeta vissa kvällar om behov finns.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning med teknisk inriktning, exempelvis IT, nätverk.
  • Meriterande är erfarenhet inom serviceyrke, gärna inom kundtjänst eller support
  • Krav på B-körkort
Vi tror att du som söker vill ta ett stort ansvar i det du tar dig för och är beredd att arbeta mycket på egen hand. Du trivs i mötet med kunder och tycker att det är viktigt att leverera god service i alla lägen samtidigt som du inte är rädd för att ta i eller prova på nya saker.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, tekniker, el, nätverk, IT, bredband, support, onsite, teknik, installation, felsökning, bredband, telefoni
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.