IT & Sales Support till Valio Sverige AB

IT & Sales Support till Valio Sverige AB

Har du tidigare erfarenhet som IT-tekniker/IT-support? Är du dessutom en prestigelös person som har lätt att ta egna initiativ till att driva ditt arbete framåt? Här erbjuds du en möjlighet att arbeta i en roll med stort ansvar i en utvecklande och spännande miljö.

Om företagetValio har utvecklat produkter för människors hälsa samt välmående sedan början av 1900-talet och har funnits i Sverige sedan 1994. Valio var först i Sverige med laktosfria produkter och har idag ett av marknadens bredaste sortiment. De senaste tio åren har Valio kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och omsätter idag över 1 Mdkr. Resan med att utveckla goda och hälsosamma produkter fortsätter även i framtiden. Läs gärna mer på: www.valio.se

ArbetsuppgifterI rollen som IT & Sales Support arbetar du huvudsakligen med support gentemot företagets säljkår för både dagligvaruhandeln och Food Service. Du agerar support, BackOffice och ansvarar för utveckling av säljstödsystemet Argus. Vidare ansvarar du för support inom IT och teknik för samtliga avdelningar på kontoret. Detta innebär administration och installation av datorer, telefoner, servrar, klienter, skrivare m.m. Du agerar även stöd och utvecklar organisationen inom IT- och tekniska frågor. I rollen ges även utrymme för att komma med idéer om hur supportfunktionen kan utvecklas samt hur servicen kan ökas gentemot Valios internt anställda.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieexamen, förslagsvis inom IT
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i roller som IT-tekniker/IT-support
  • Meriterande med erfarenheter inom försäljningsarbete och CRM System
  • Goda kunskaper inom systemadministration och nätverk
  • Goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
För att trivas i denna roll brinner du för att hjälpa medarbetare i ditt dagliga arbete, där din sociala och kommunikativa förmåga kommer väl till användning. Du har god analysförmåga och anstränger dig för att alltid leverera de bästa lösningarna. Vidare är du en lagspelare som trivs i samarbetet med andra och på ett prestigelöst sätt gärna utbyter kunskaper och erfarenheter med dina kollegor. Du är mån om att ge god återkoppling kring dina behandlade ärenden och ser vad som behöver göras samt tar egna initiativ för att driva arbetet framåt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Lindhagen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.