IT Rekryterare sökes till internationellt bolag inom retail

IT Rekryterare sökes till internationellt bolag inom retail

Vill du arbeta med rekrytering och konsulter på ett av världens största modebolag? Vi söker dig som är IT-rekryterare med brett kandidatnätverk och van att arbeta med headhunting.

Om företagetFöretaget är ett av Sveriges ledande inom konfektion och finns idag representerade över hela världen. Företaget har idag runt 4000 butiker runt om i världen och mer än 100.000 anställda. Företagskulturen genomsyras av fokus på kvalitet och hållbarhet.

Här erbjuds stora möjligheter för dig som vill utvecklas och göra karriär inom en global organisation.ständigt efter nya talanger.

ArbetsuppgifterSom rekryterare tillhör du företagets IT-avdelning. I din roll har du ett tätt samarbete med personalansvariga, leveransansvariga samt övriga i rekryteringsteamet. Du kommer att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen: skapa kravprofiler, publicera annonser, arbeta med urval och till viss del med search, hantera ansökningar, delta i anställningsintervjuer, referenstagning och rekryteringsadministration.

Formella krav
Skallkrav:
  • God erfarenhet av att ha jobbat med IT/Tech-rekrytering
  • Erfarenhet från arbete med olika rekryteringsverktyg
  • God erfarenhet av att söka upp kandidater samt ha en "insäljande" approach
  • God kännedom inom tech; ex begrepp, titlar, program och arbetssätt
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • IT-intresse
Meriterande;
  • Erfarenhet från internationell organisation
  • Erfarenhet från retail
För att lyckas i denna roll bör du ha god vana av att arbeta självständigt med flera rekryteringar parallellt. Du är trygg i dig själv och är van vid att arbeta mot erfarna beställare. Du har även en god förståelse för olika IT roller. Vi vill att du har ett eget driv, har god koordineringsförmåga, är organiserad, noggrann och strukturerad. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är service-minded och har en förmåga att se helheten.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholms län
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-support, IT, support, Kundtjänst, Helpdesk, Active Directory, AD, Windows 7, Microsoft Office, ärendehanteringssystem, easit bps, artologik helpdesk
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.