IT Project Manager till Coromatic

IT Project Manager till Coromatic

Har du en bakgrund inom projektledning, ett brinnande intresse för IT och trivs när du får agera spindeln i nätet? Vi letar efter dig som vill ta nästa kliv som projektledare, direkt in i hetluften hos Coromatic.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coromatic.

Om företagetCoromatic gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott, oavsett tid på dygnet. De har drygt 530 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, så kallade Critical Facilities Solutions, säkrar de tillgänglighet för kraftförsörjning och datakommunikation. Coromatic har ett heltäckande tjänsteerbjudande, där de tar fullt ansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities Solutions. Deras expertkunskap omfattar kraft, kyla, nätverk, datakommunikation samt säkerhet.

ArbetsuppgifterSom IT Project manager är din huvudsakliga uppgift att koordinera och överblicka samtliga IT-projekt inom Coromatic. Du agerar spindeln i nätet mellan externa projektledare och interna stakeholders och ser till att projekten håller sig inom ramarna för tid och budget. Du genomför riskbedömningar, sammankallar möten för att se över projektens mål och status samt är delaktig i utvecklingen av IT governance. Projektens omfattning spänner över mindre projekt till stora omfattande projekt med påverkan på hela organisationen. Du arbetar nära IT Technical manager och CIO.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom projektledning eller IT, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst 3 års erfarenhet av projektledning
  • Ett stort intresse för IT
  • Erfarenhet från IT-projekt är meriterande
  • Erfarenhet av att driva större projekt är meriterande
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
Vi söker dig som uppskattar att arbeta självständigt och har ett eget driv att nå resultat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta metodiskt och strukturerat. Eftersom rollen har många kontaktytor är det också viktigt att förstå värdet av att kommunicera.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!