Senior IT Konsult / Microsoft / HP / konsult till INVID Stockholm

Senior IT Konsult / Microsoft / HP / konsult till INVID Stockholm

Är du certifierad inom Microsoft och HP? Är du en lagspelare med några års erfarenhet av kundservice inom IT-system? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID Stockholm AB.

Om företagetINVID Gruppen AB är en proaktiv och rådgivande IT-partner som erbjuder tjänster och produkter inom fem fokusområden; affärssystem och beslutsstöd, datacenter och kommunikation, drift och moln, paketerade applikationer samt produktförsörjning. INVID har erfarenheter som sträcker sig bort till slutet av 1990-talet när det gäller att leverera flexibla och säkra molntjänster i form av drift av lösningar i sina egna driftshallar. Företagets ambition är att agera lokal, trygg och förtroendeingivande IT-partner med resurser att växa tillsammans med sina kunder. Du tillhör ett team om åtta IT konsulter med placering i kontoret i Sickla alternativt ute hos kund.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-konsult arbetar du med serverbaserade lösningar och IT-infrastrukturer. Du ansvarar för att driva kunders miljöer och hjälper på så sätt till att förbättra deras verksamheter. Din goda kunskap kring Microsofts systemmiljöer samt HP:s lagrings- och serverprodukter gör att du självständigt kan driva kunders driftsmiljöer framåt. Vidare ansvarar du för kundkontakt och administration. Du arbetar i huvudsak med kunds driftmiljö från kontoret i Sickla men också ute hos kund.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning
  • Certifieringar inom Microsoft och HP
  • Mycket god kunskap om Office 365 och Microsoft 365
  • Erfarenhet av nätverk, switching och routing
  • Erfarenhet av säkerhet och brandväggar
INVID Stockholm behöver nu stärka upp sitt lag med ytterligare en kompetent medarbetare och söker därför en lyhörd, nyfiken och ödmjuk konsult med Microsoft-inriktning. För att lyckas i rollen som IT konsult är du självgående och driftig i den bemärkelsen att du får saker att hända och ser möjligheter istället för hinder. Du är duktig kommunikativt och är van vid att förklara teknik på ett förståeligt sätt. Eftersom du i rollen stundvis arbetar med komplexa processer är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Slutligen är du prestigelös och en person som hugger tag där det behövs.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: På kontoret i Sickla alternativt hos deras kunder
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: it, itkonsult, microsoft, hp, nätverk, switching, routing, säkerhet, brandväggar, sickla, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!