IT-Generalist / IT / junior IT-ansvarig till Nomor

IT-Generalist / IT / junior IT-ansvarig till Nomor

Är du en driven person med ett stort tekniskt intresse? Har du dessutom en eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom IT? Hos Nomor erbjuds du en roll med stora utvecklingsmöjligheter att bredda dina kunskaper inom IT-området.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Nomor har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Nomor en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNomor är ett svenskt aktiebolag och en av Sveriges största aktörer inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. De finns representerade med åtta regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Till deras huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier, fastighetsbolag och lantbrukare. Nomors vision är att de ska uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag med en affärsidé att de skall erbjuda miljövänliga tjänster inom affärsområdena Skadedjur, Matsäkerhet och Miljö som gör att deras kunder får en mer konkurrenskraftig verksamhet.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-generalist arbetar du med varierande arbetsuppgifter på Nomors IT-avdelning. Ditt huvudsakliga fokus är att få IT organisationen att gå framåt utefter kunders, men även teknikers, behov och önskemål. Det innebär att du har stora möjligheter att påverka införandet av nya lösningar och tekniker. Dina arbetsuppgifter handlar bland annat om kravställning, dokumentation och utveckling av befintliga processer. Det är viktigt att du ser sambandet och har en djup förståelse för hur IT-avdelningen kan på ett tids- och kostnadseffektivt sätt driva och förbättra processer framåt med fokus på framtidstänk och omvärldsbevakning. Vidare arbetar du med leverantörsstyrning, testning, ha koll på servermiljön samt ha kontakt med den outsourcade supportfunktionen. Fokus ligger på att skapa ett fungerande IT arbete mot interna och externa kontakter.

I rollen ingår du i en prestigelös IT-avdelning, vilket kan innebära att du en dag arbetar med inventering och en annan med utveckling av IT-processer. Du har i rollen ett överskridande ansvar men stöttas upp av företagets IT-chef. Hos Nomor ges du stor möjlighet till att fortsätta utveckla din kunskap och kompetens och växa internt hos dem.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning, exempelvis som systemvetare
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom IT, gärna som generalist, projektledare eller liknande roller
  • Erfarenhet av att arbeta med affärssystem
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och då du arbetar i en viktig tjänst för Nomor förväntas du uppskatta och motiveras av eget ansvar. Då rollen innebär många kontaktytor är du serviceinriktad och har du en god kommunikativ förmåga, är nyfiken och har energi som du bidrar med till dina kollegor. Vidare söker vi dig som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du tar gärna initiativ och räds inte för att komma med egna idéer samtidigt som du ställer dig positiv till de utmaningar som du ställs inför och löser dem. Slutligen är du som person prestigelös och flexibel till dina arbetsuppgifter då den ena dagen inte är den andra lik.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sollentuna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, IT-generalist, IT-ansvarig, drift, projektledare, system, svenska, engelska, kravställning, dokumentation, processer, testing, support, Nomor, Stockholm, Sollentuna, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!