IR Koordinator / Kommunikatör med intresse för aktier till energibolag

IR Koordinator / Kommunikatör med intresse för aktier till energibolag

Har du ett intresse för aktier och kapitalmarknad? Är du även en kommunikatör ut i fingerspetsarna som drivs av att arbeta med content och investment relations? Vi söker nu en person som trivs i en arbetsmiljö där det är högt i tak på ett företag inom energibranschen.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i nio månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget och för rätt person överrekrytering.

Om företagetFöretaget är ett energibolag som är aktivt inom olja och naturgas. De sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och söker nu ett nytt tillskott till organisationen där det idag arbetar ett tjugotal personer där det råder god stämning bland kollegorna. Då bolaget verkar utomlands sker mycket internkommunikation på engelska. Bolaget är börsnoterat på Nasdaq Stockholm. Du får mer information om företaget under en första telefonintervju.

ArbetsuppgifterI rollen som IR koordinator arbetar du nära företagets VD och CFO med Investment Relations (IR) perspektiv. Du använder du dig av ditt intresse för aktier och börsnoteringar för att vara ansiktet utåt mot investors. Du är engagerad i evenemang genom att sätta ihop och leverera budskapet. Det innebär att du ansvarar för såväl formulering och konstruktion som är inriktade mot IR perspektiv.

Vidare ansvarar du för att sätta ihop presentationer, granskar och tar input kring arbetet inför pressreleaser samt koordinerar möten med investerare. Då företaget är verksamma internationellt och din roll innebär mycket interna och externa kontakter är det viktigt att du är en god kommunikatör och även van att kommunicera på engelska.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildning inom ekonomi, finans, kommunikation eller juridik, alternativt ett stort intresse för aktier
  • Erfarenhet alternativt ett stort intresse för Investment Relations
  • Erfarenhet av att behandla texter och kommunikation på engelska
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en arbetsroll med mycket kontakter samt där du tar ansvar och ägandeskap över området investment relations. Som person har du god verksamhetsförståelse och är proaktiv i ditt sätt att arbeta. Du har en lösningsfokuserad inställning och du tar ansvar för att genomföra dina arbetsuppgifter med en hög kvalitet. Slutligen förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IR, koordinator, aktier, energi, Nasdaq, Investment Relations, Investment, kommunikatör, kommunikation, samordnare, börsnotering, Stockholm, juridik, finans, ekonomi, svenska, engelska, internationell, heltid, rekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!