IP Switch-tekniker till Huawei

IP Switch-tekniker till Huawei

Är du redo för nya utmaningar i ett snabbt växande globalt företag. Då är detta möjligheten för dig som vill bli en del av ett team som strävar efter utveckling. Huawei erbjuder dig en professionell roll med stark närvaro med en möjlighet att växa tillsammans med bolaget.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Huawei. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetHuawei är en ledande global leverantör av infrastruktur för information och kommunikationsteknik och smarta enheter. Med integrerade lösningar inom fyra nyckelområden - Telenät, IT, smarta enheter och cloud-tjänster arbetar Huawei helhjärtat för att digital verksamhet ska nå varje person, hem och organisation för en helt ansluten och intelligent värld.

Arbetsuppgifter- Ansvara för IP-prduktintegrering och underhåll inklusive IP-router/switch/ IP OSS.
  • Ansvara för drift och integration, skript och programvaruinstallation.
  • Designa implementationslösningar för nätverksändring.
  • Hantera felsökning och ansvara för backlogg
Formella krav
  • Flytande i svenska och engelsk i tal och skrift
  • Bakgrund inom telekomindustrin
  • Minst 3 års erfarenhet inom IP / switch
  • Certifiering inom CNA / CCNP / CCIE
För att trivas i rollen ser vi att du är kommunikativ samt socialt säker och trivs med att han både interna och externa samarbetspartners. Du tar på egen hand ansvarar för dina arbetsuppgifter samt säkerställer att du levererar utifrån förväntansbilden. Slutligen ser vi att du är en flexibel person som lätt kan anpassa dig till förändringar.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats:Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IP tekniker, Tekniker, router, switch, nätverk, telecom, felsökning, intergration
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!