IAM-utvecklare / Utvecklare till ID North

IAM-utvecklare / Utvecklare till ID North

Drivs du av att lösa tekniska problem och vill utvecklas inom IAM? Vi söker dig som vill arbeta med IT-säkerhet och vill vara med i en expansiv fas.

Om tjänstenDetta är en rekrytering så du blir direkt anställd hos ID North, men processen går via Bravura.

Om företagetID North är ett konsultbolag inom IT-säkerhet som erbjuder konsulter inom hela IAM-området. IAM står för Identity & Access Management och är ett område inom informationssäkerhet som växer snabbt. Deras expertis täcker många olika plattformar och de är utan tvekan Sveriges främsta Sailpoint-experter.

ID North säljer lösningar och helhetsprojekt inom IAM. De tillhandahåller resurser inom områden som projektledning, arkitektur, utveckling och installation.

Bolaget är inne i en organisatorisk förändring och expansion och skall nu ta nästa kliv uppåt.

ArbetsuppgifterI rollen som IAM-utvecklare ansvarar du för att rapportera, felsöka, förvalta, supportera och utveckla ID Norths kunder i olika plattformar. Du supporterar kund via telefon, mejl och fjärrstyrning med fokus på att hitta en lösning.

Då man sitter i olika delar av verksamheten så kommer ansvaret växa och man kommer tids nog få tag sig an mer komplexa implementeringsuppdrag. I och med ID North arbetar med en komplex produkt där utbildning kommer krävas lägger vi i denna rekrytering mycket fokus på de personliga drivet, sin kompetens och förmåga

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap/IT
  • Kunskaper inom Windows Server
  • Kunskaper inom databaser
  • Mycket Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Meriterande
* SailPoint, Microsoft Azure, Amazon WS, integration av molntjänster

För att trivas i rollen ser vi att du är social och kommunikativ och är van vid att supportera kunder i olika ärenden. Vi ser även att du har en pedagogisk förmåga att kunna bryta ner och förklara komplexa problem på ett enkelt sätt för mottagaren. Vidare ser vi att du har en inre motivation som hjälper dig att ständigt vilja utvecklas inom din tekniska kompetens. Slutligen ser vi att du har en god problemlösningsförmåga och inte räds för att utmana sig själv inom området.

Övrig information
Start: 2021
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!