Hyreshandläggare till Vasakronan

Hyreshandläggare till Vasakronan

Är du en självgående person med tidigare erfarenhet av att arbeta som hyreshandläggare? Vill du dessutom arbeta på Sveriges största fastighetsbolag i en varierande roll med stort ansvar? I rollen som hyreshandläggare hos Vasakronan erbjuds du ett omväxlande och kundnära arbete.

Om företagetVasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 174 miljarder kronor. De äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, och Malmö. Deras vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Att jobba på Vasakronan innebär att arbeta i en dynamisk och spännande miljö. Om du gillar affärer, utmaningar och att jobba med positiva och duktiga människor, är Vasakronan en plats för dig.

Vasakronan arbetar aktivitetsbaserat, vilket innebär att du själv väljer vilken arbetsplats som passar bäst för stunden. Vasakronans kontor är uppbyggt i zoner med uppgift att stödja olika typer av arbete. Är det soffan, skrivbordet eller tysta zonen som gäller för dagen? Det bestämmer du själv.

ArbetsuppgifterI rollen som hyreshandläggare ansvarar du för att administrera kommersiella hyres- och tilläggsavtal, aviseringar och betalningsuppföljningar gentemot företagets kunder i en digital arbetsmiljö. Du går igenom hyresavtalen, tolkar, registrerar och uppdaterar de ändringar som eventuellt behöver göras. Du arbetar även med vidarefakturering, frivillig skattskyldighet och diverse avstämningar av Vasakronans konton.

Uppdraget löper initialt över 6 månader på heltid. Du arbetar på Vasakronans huvudkontor mitt i centrala Stockholm.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från att arbeta som hyreshandläggare av kommersiella lokaler eller bostäder
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Flytande svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker har en god social förmåga och trivs i kontakten med nya människor där du har en professionell framtoning. Du känner dig trygg med att ta kontakt både internt och externt för att få tag i rätt information. För att trivas i denna roll tror vi även att du trivs med att arbeta självständigt, är noggrann i ditt arbetssätt och arbetar strukturerat. Vidare trivs du med att hjälpa andra och ser det som en självklarhet.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Vasakronan.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administration, ekonomi, fastighetsbranschen, administratör, statistik, kundservice, handläggare, hyreshandläggare, vasakronan, controller, analys,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.