HR partner till marknadsledande företag inom IT

HR partner till marknadsledande företag inom IT

Har du erfarenhet av att arbete inom HR och söker ett nästa steg? Vill du arbeta på ett företag med fokus på digitalisering och hållbarhet? Lockas du av att få möjligheten att påverka genom att initiera och driva egna projekt? För vår kunds söker vi en HR partner som vill jobba på ett internationellt bolag i framkant.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bravuras kund.

Om företagetBravura söker för kunds räkning en HR partner. Företaget är ett stort internationellt och marknadsledande bolag inom IT med kontor i fyra regioner i Sverige.

ArbetsuppgifterI tjänsten som HRBP hos vår kund arbetar du i en delad roll med två primära fokusområden. Du arbetar dels med HR administration inom fokusområdet Compensation and Benefits. Där du bland annat ansvarar för att säkerställa ersättnings- och förmånspaket i linje med organisatorisk HR-strategi, affärsmål och gällande lagstiftning. Du arbetar med att analysera, utveckla och kommunicera processer kopplat till löne- pensions- och förmånsfrågor samt ansvara för rapporter och framtagning av relevanta nyckeltal. Du deltar även i marknadsundersökningar för att fastställa rådande lönevillkor, och sammanställer korrekt underlag kopplat till lönerevisionen.

I den andra delen arbetar du med bredare HR-frågor samt support och utbildning av organisationens chefer. Du deltar i samt driver varierade HR-projekt, både befintliga och framtida. Däribland ett projekt kopplat till implementering av ett nytt HR-system med syfte att digitalisera de interna HR-processerna. Där du blir delaktig i implementation, utvärdering och förvaltning av det nya systemet.

Du kommer att få möjlighet att initiera vilka områden och projekt som du önskar att fokusera på i en roll som HR partner, det finns således stora möjligheter till att utifrån ditt intresse få påverka vad som blir centralt i din roll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot personal eller HR
  • Relevant erfarenhet från brett HR-arbete
  • Erfarenhet av att arbeta med administration av löner och förmåner
  • Flytande i svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet av att arbeta i HRIS system
För att trivas i rollen motiveras du av att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Du uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Du har en god kommunikativ förmåga och värdesätter nära samarbete med dina kollegor. Vidare håller du även en mycket hög servicenivå till koncernens medarbetare. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur, samt tar du ägandeskap för dina arbetsuppgifter och är mån om att uppnå mål och resultat.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR, Human resources, HRBP, HR, IT, digitalisering, Hållbarhet, Business Partner, lön, personal, arbetsrätt, chefsstöd, HR genrealist, HR specialist, koordinator, koordinering, administration, administrering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!