HR- och bemanningssupport / Junior HR-administratör

HR- och bemanningssupport / Junior HR-administratör

Här får du chansen att arbeta med HR-administration i ett nytänkande rekryteringsbolag. Du som drivs av utveckling och trivs i en expansiv och entreprenöriell miljö har hittat din nästa arbetsplats. Här erbjuds du att arbeta på ett engagerat företag med stark gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter.

Om företagetBonliva står för den goda kraften, för en mer jämlik vård och omsorg, för ett bättre liv. Deras strävan är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft där det behövs, och ingen patient eller klient ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge.

Med jämlikhet och förbättringsglädje som ledord bemannar och rekryterar de inom hälso- och sjukvård i Sverige och Norge med högt kvalitetssäkrade och engagerade vårdkonsulter. Sedan starten 2011 har de arbetat nischat för att kunna erbjuda alla vårdkonsulter rätt förutsättningar inom sitt medicinska område. Bonliva är på frammarsch och har tagit stora marknadsandelar på kort tid sedan de startades. I företagets aktiva lokaler jobbar du tillsammans med 90 kollegor där det andas driv och engagemang. I denna familjära miljö finns engagemang ut i fingerspetsarna och en ovanlig gemenskap. Hur många företag anordnar pingisturneringar på rasterna?

ArbetsuppgifterPå grund av expansion och tillväxt söker Bonliva nu nya medarbetare att växa med organisationen. I rollen som HR- och bemanningssupport är du en viktig funktion. Här är du länken mellan bemanningsenheten och ekonomiavdelningen. Dina främsta arbetsuppgifter är HR-administration och uppföljning. Det innebär att skapa löne- och fakturaunderlag utifrån tidrapporter från Bonlivas uthyrda konsulter samt att arbeta med schemaläggning.

Du har det huvudsakliga ansvaret för att vården och uppföljningen av företagets konsulter sker på rätt sätt. Vidare är du insatt i rekryterings- och bemanningsfunktionen där du hanterar referenstagningar och upprättar avtal mot konsulter och vårdgivare. Du kommer även att administrera resor och boenden till de uthyrda konsulterna när så krävs.

Formella krav
  • Akademisk examen inom HR alternativt arbetslivserfarenhet inom administration/ekonomi
  • Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift
  • Erfarenhet från schemaläggning och löneadministration är meriterande
Här läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du en person som vill framåt i din karriär kommer kan detta vara nästa steg för dig. Du har ett noggrant arbetssätt och brinner för att arbeta med siffror och detaljer. Med tanke på att du här erbjuds möjlighet att jobba varierat bör du vara flexibel och lösningsorienterad. Du räds inte för att ifrågasätta nuvarande arbetssätt och är innovativ i din roll. Då tempot på Bonliva är högt, är det en fördel att du trivs och frodas i en dynamisk och entreprenöriell arbetsmiljö. Kanske är du ekonomiassistent med ett extra stort intresse för personalhantering eller en nyexaminerad HR-student som vill vidareutvecklas!

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Norrtull, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: carl.gustafsson@bravura.se, 070 044 30 62

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber jag dig att kontakta mig på ovanstående kontaktuppgifter så hjälper jag dig att reda ut eventuella frågetecken.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bemanning, konsultchef, HR-administratör, HR, administration, administratör, sjukvård, lön, ekonomi, kundservice, service, rekrytering, lön, schemaläggning, ekonom, assistent, ekonomiassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.