HR-generalist till företag inom företagskommunikation

HR-generalist till företag inom företagskommunikation

Har du erfarenhet av att arbeta brett inom HR och är redo för en ny utmaning som HR-generalist? Här erbjuds du en varierad roll där du har möjlighet att påverka företagets HR-arbete på nordisk nivå.

Om företagetFöretaget är experter på företagskommunikation och ligger bakom mer än 2 miljarder samtal, chattar och sociala meddelanden varje dag. De har över 40 års erfarenhet av företagskommunikationslösningar och har mer än 60 miljoner användare fördelade över 100 länder som använder sig av deras kommunikationslösningar. Detta gör dem till marknadsledande inom branschen i Europa, Mellanöstern och Afrika. Dessutom är företaget den snabbast växande globala molnkommunikationsleverantören. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm där ca 150 medarbetare arbetar.

Företaget letar nu efter en HR-generalist till deras huvudkontor i Stockholm där du erbjuds en varierad roll med möjligheten att utveckla och driva det nordiska HR-arbetet framåt.

ArbetsuppgifterDitt arbete är en kombinerad roll där du arbetar både administrativt och operativt. Du ansvarar för upprättning och granskning av avtal vid anställning och avslut och du skapar struktur och ordning för det digitala HR-arbetet. I dina uppgifter ingår att kontinuerligt uppdatera HR-systemet (Workday) så att rätt information finns tillgänglig samt sammanställa rapporteringsunderlag för regionen. Du har ett övergripande ansvar för uppdatering och utveckling av lokala policys. I rollen kommer du även att stötta chefer i de dagligt förekommande HR-frågorna kopplat till rekrytering, arbetsmiljö och performance management. Tillsammans med HR chefen kommer du driva det systematiska arbetsmiljöarbetet och stötta i fackliga förhandlingar. Du har ansvar för att upprätta nya rutiner för intern kommunikation och implementera nya processer. På sikt kan ansvarsområdena för rollen utvecklas beroende på var ditt intresse ligger.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom personal, ekonomi, beteendevetare eller liknande
  • 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom HR som exempelvis HR-generalist
  • Praktisk erfarenhet av lönerevision och lönekartläggning
  • Praktisk erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och att driva arbetsmiljöarbete
  • Erfarenhet av HRIS-system. Meriterande om du har arbetat i Workday
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i rollen är du självgående och driven och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är noggrann och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete väl. Då du kommer arbeta nära företagets chefer trivs du med att samarbeta med andra såväl som att kunna ta egna initiativ och självständigt driva ditt arbete framåt. Du motiveras av att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö och har förmågan att snabbt ställa om och prioritera efter nya förutsättningar. För att lyckas i rollen ser vi att du är kundorienterad och har hög integritet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Globen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR-generalist, HR-arbete, arbetsmiljö, arbetsmiljöpolicy, Workday, HR, generalist, heltid, Stockholm, PAO, HRIS, HR-specialist, personal, personalarbete, personalvetare, ekonomi, PA
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.