HR-assistent / Rekrytering / Employer Branding

HR-assistent / Rekrytering / Employer Branding

Är du en nyfiken och initiativtagande person som vill bli en del av ett internationellt välkänt managementkonsultföretag? Här ges du möjlighet att arbeta i en bred roll inom event och employer branding. Du har många kontaktytor inom en affärsdriven HR-funktion och vi söker därför dig som är trygg i din sociala förmåga.

Om företagetThe Boston Consulting Group (BCG) är ett globalt managementkonsultföretag och världens ledande rådgivare inom affärsstrategier. De samarbetar med kunder från privata, offentliga och icke-vinstdrivande sektorer i alla regioner för att identifiera deras mest värdefulla möjligheter, hjälpa dem hantera sina mest kritiska utmaningar samt utveckla företaget i stort. BCG grundades 1963 och är ett privatägt företag med mer än 12 000 anställda på 90 kontor i 50 länder. Integritet, respekt för individen, värdeskapande och inverkan på samhället är några av BCG:s kärnvärden. Stockholmskontoret där denna tjänst är placerad utgör det nordiska huvudkontoret och är placerat i vackra och anrika lokaler i Stockholms centrala delar.

För att få veta mer om The Boston Consulting Group som företag och arbetsplats, läs gärna mer på deras hemsida här: https://www.bcg.com/

ArbetsuppgifterI din roll som HR-assistent arbetar du brett inom rekrytering och employer branding tillsammans med det nationella rekryteringsteamet. Du arbetar med att attrahera och ha nära kontakt med starka kandidater runt om i Sverige. Vidare arbetar du med att organisera, koordinera och genomföra rekryteringsevent till stor del i Stockholm men resor till studentstäder i Sverige kan förekomma. Till dina arbetsuppgifter hör även att ha kontakt med kandidater i form av att koordinera intervjuer samt stötta och informera kandidater inför case-intervjuer. En stor del av rollen innefattar administrativa arbetsuppgifter i det interna rekryteringssystemet där du uppdaterar och säkerställer att information som finns att tillgå är rätt.

Formella krav
  • Avslutad akademisk utbildning inom HR, Management eller Ekonomi
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter såsom rekrytering och koordinering av HR-evenemang
  • Du har en god systemvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska
För att trivas i rollen är du van vid att ta tag i saker på ett lösningsorienterat sätt och att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. Vidare tror vi att du trivs med ett högt arbetstempo och att du har förmåga att snabbt ställa om och prioritera efter nya förutsättningar. I denna roll kommer du att ha flertalet kontaktytor vilket förutsätter att du är trygg i din sociala och kommunikativa förmåga. Du trivs med att samarbeta med andra såväl som att kunna ta egna initiativ och driva på ditt arbete och resultat. Du agerar som förebild för och medverkar i utvecklingen av företagets kultur och värderingar.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kungsträdgården
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.