Hållbarhetsansvarig till Oenoforos

Hållbarhetsansvarig till Oenoforos

Brinner du för hållbarhetsfrågor och har erfarenhet från att driva och rapportera hållbarhetsarbete? Vill du dessutom bli en del av Sveriges ledande vindistributör? Hos Oenoforos erbjuds du en nyckelroll med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Oenoforos.

Om företagetOenoforos är en av Sveriges ledande vindistributörer som importerar, producerar, marknadsför och distribuerar förstklassiga viner från de viktigaste vinländerna i världen. I portföljen finns ett brett urval av viner från Europa och nya världen med länder som Sydafrika och Australien. Med mottot "väl valda viner" & prisvärdhet som ledstjärna erbjuds kvalitetsvin från hela världen.

På Stockholmskontoret arbetar ca 30 personer. I Oenoforosgruppen ingår ett antal importbolag som representerar vinagenturer från välrenommerade producenter från hela världen, samt Nordic Sea Winery, en av världens mest moderna vinanläggningar.

ArbetsuppgifterI rollen som hållbarhetsansvarig arbetar du självständigt med Oenoforos övergripande hållbarhetsarbete och utvecklingen av det. Du ansvarar för kartläggning av artiklar och leverantörer enligt standard för Systembolaget och detaljister samt följer upp certifieringar. Vidare ansvarar du för att samla in information och säkerställa att företagets producenter runt om i världen följer de krav som ställs. Därtill ansvarar du för företagets hållbarhetsrapport, du sätter upp mål och strategier inom flera områden inom hållbarhet samt utvecklar arbetssätt och föreslår nya angreppsätt inom hållbarhetsområdet.

I rollen har du ett nära samarbete med Systembolaget där du deltar i utbildningar och seminarium gällande hållbarhetsfrågor. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter ansvarar du även för vissa HR-frågor samt policys. Du kommer ha stora möjligheter att utforma och påverka ditt eget arbete då ditt ansvar innefattar att skapa och driva rutiner framåt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med hållbarhetsfrågor inom FMCG
  • Eftergymnasialutbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet från HR är meriterande
För att lyckas i rollen tror vi att hållbarhet är ett viktigt ledord för dig. Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och utförandet av dessa samt är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Du är nyfiken och trivs i en föränderlig miljö som är spännande och viktig. Vi tror att du trivs med att arbeta självständigt samt med möjlighet att själv forma din roll. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du är kommunikativ och bra på att samarbeta. Vidare är du noggrann och arbetar strukturerat samt van att arbeta mot tighta deadlines.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Östermalm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Hållbarhet, Vin, odling, producent, FMCG, HR, certifieringar, miljö, policy, rutiner, heltid, stockhlm, hållbarhetsansvarig, hållbarhetsspecialist
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!