Gruppchef EDI till Dagab

Gruppchef EDI till Dagab

Följ med på Dagabs spännande resa och utveckling! För Dagabs EDI-funktion lyser vi nu en tjänst där du som har tidigare ledarerfarenhet och gedigen IT-kompetens får möjlighet att vara med och förbättra och utveckla Dagabs EDI-arbete!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dagab.

Om företagetDagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor ingår. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Som medarbetare på Dagab blir du del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och gott kamratskap. Är du redo att ta plats inom Dagab där kunden alltid står i centrum?

ArbetsuppgifterI den här rollen är din främsta uppgift att värna om och säkerställa att EDI-teamet har rätt förutsättningar att utföra sitt uppdrag. Gruppen består idag av tre EDI-koordinatorer som arbetar operativt med att ansluta nya leverantörer till EDI samt vårda, utveckla och uppdatera befintliga anslutningar. Som chef förväntas du också vara operativ och utföra uppgifter inom området för rollen som EDI-koordinator.

Utöver det dagliga arbetet med att leda och fördela arbetet i gruppen ansvarar du för att aktivt arbeta fram rutin- och processförbättringar kopplat till EDI-arbetet. Detta rör alltifrån att hitta interna synergier och samarbeten till att se över systemstöd och hantering av ärenden i syfte att effektivisera EDI-arbetet. Du förväntas i den här rollen ta ett övergripande strategiskt ansvar där du ansvarar för affärsplan, budget och funktionens utveckling framåt.

Du kommer i denna roll att delta i olika forum och projektgrupper och ha kontakter både internt och externt. I rollen ingår du i ledningsgruppen för masterdata och EDI och rapporterar till chefen för masterdata- och EDI-förvaltning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom IT/management/teknik eller motsvarande erfarenhet
  • Tidigare erfarenhet som ledare och/eller chef alternativt roll som teamledare, projektledare eller motsvarande
  • Mycket goda kunskaper inom IT och systemintegrationer och vana att arbeta med olika standarder och ramverk
  • God förståelse och vana av att arbeta med olika filformat och konverteringar samt erfarenhet att skapa testfall, genomföra testning och analysera resultat
  • Goda kunskaper inom EDI och ESAP20 (mycket meriterande)
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då många kontakter sker med utländska samarbetspartner
Då en stor del av rollen innefattar ledarskap söker vi dig med tidigare erfarenhet och intresse av att leda andra. Som ledare delar du Dagabs ledarvision där du har ett coachande förhållningssätt.

Till den här rollen söker vi dig som är initiativtagande, självgående och tar stort eget ansvar. Du är kommunikativ, pedagogisk och trivs i en roll där du har många interna och externa kontakter som utgörs av såväl medarbetare, projektdeltagare som externa konsulter och samarbetspartners. Du är samarbetsinriktad och har en förmåga att engagera personer omkring dig.

Den här rollen förutsätter att du är strategisk och har en god analytisk förmåga. Du är duktig på att se samband, greppa flöden och processer för att konkretisera produktiva och kvalitativa lösningar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, emma.wass@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig.

Sista ansökansdag för tjänsten är måndag 15/8.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: EDI, systemansvarig, ESAP20, Dagab, systemadministratör, chef, FMCG, ledare, IT
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!